Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea

Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea

Manje od mjesec dana je preostalo do povratka jedne od najboljih svemirskih znanstveno-fantastičnih serija na malim ekranima, The Expanse. Amazon je za tu prigodu pripremio novi, punokrvni trailer za nadolazeću četvrtu sezonu.

Nakon što je Syfy prošle godine otkazao seriju — Amazon je vrlo brzo uskočio i naručio četvrtu sezonu za svoj servis Prime, a u srpnju ove godine naručena je i peta sezona. Amazon je uložio zavidnu količinu novca u produkciju novih epizoda jer gotovo svaki kadar djeluje raskošno. Četvrta sezona bit će lagani reboot, ali na način da se i novi gledatelji mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno priopćenje kaže sljedeće: “Otvaranjem Prstena otvorio se i put tisućama novih planeta. Tim novim korakom čovječanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i stanovnika Pojasa. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina čim prije i očajnih Beltera koji žele naseliti još neistraženi planet.”

Pročitaj još

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. prosinca 2019. Još samo 25 dana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861