Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea

Trailer: Manje od mjesec dana do povratka Expansea

Manje od mjesec dana je preostalo do povratka jedne od najboljih svemirskih znanstveno-fantastičnih serija na malim ekranima, The Expanse. Amazon je za tu prigodu pripremio novi, punokrvni trailer za nadolazeću četvrtu sezonu.

Nakon što je Syfy prošle godine otkazao seriju — Amazon je vrlo brzo uskočio i naručio četvrtu sezonu za svoj servis Prime, a u srpnju ove godine naručena je i peta sezona. Amazon je uložio zavidnu količinu novca u produkciju novih epizoda jer gotovo svaki kadar djeluje raskošno. Četvrta sezona bit će lagani reboot, ali na način da se i novi gledatelji mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno priopćenje kaže sljedeće: “Otvaranjem Prstena otvorio se i put tisućama novih planeta. Tim novim korakom čovječanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i stanovnika Pojasa. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina čim prije i očajnih Beltera koji žele naseliti još neistraženi planet.”

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. prosinca 2019. Još samo 25 dana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861