Trailer: The Expanse — peta sezona počinje s emitiranjem u prosincu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Expanse — peta sezona počinje s emitiranjem u prosincu

Trailer: The Expanse — peta sezona počinje s emitiranjem u prosincu

Još malo lijepih vijesti s njujorškog Comic-Cona. Nakon što su trekovci imali svojih pet minuta došlo je vrijeme i da… um… expansovci dobiju ponešto. Putem virtualnog panela saznali smo dvije stvari. Prva, peta sezona serije stiže na Amazon Prime Video u srijedu, 16. prosinca, dakle taman godinu dana od premijere četvrte sezone, a druga stvar je ta da će se ova sezona emitirati na tjednoj bazi, baš kao i druga sezona The Boysa.

Finale je na rasporedu 3. veljače 2021., a Keon Alexander, Nadine Nicole i Jasai Chase Owens promaknuti su u glavnu glumačku postavu u ovih deset novih epizoda. Keon Alexander i Nadine Nicole glumili su u više epizoda u prošlim sezonama kao Marco Inaros i Melba Koh dok je Jasai Chase Owens utjelovio Filipa u jednoj epizodi četvrte seuone.

Amazon kaže:

U petoj sezoni ljudi napuštaju Sunčev sustav u potrazi za novim domovima i srećom na svjetovima sličnim Zemlji s druge strane Prstena, a na naplatu napokon dolazi velika cijena stoljećima eksploatiranog Pojasa. Za posadu Rocinantea, vođe Unutarnjih Planeta i Pojasa prošlost i sadašnjost se sudara, a brojni izazovi s kojima se sreću imat će ogromne posljedice u čitavom Sunčevom sustavu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861