The Expanse se vraća u prosincu, posljednja sezona imat će šest epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse se vraća u prosincu, posljednja sezona imat će šest epizoda

The Expanse se vraća u prosincu, posljednja sezona imat će šest epizoda

Dobre vijesti za gledatelje Amazonove znanstveno-fantastične serije The Expanse jest da neće morati dugo čekati jer šesta sezona dolazi već početkom prosinca, ali loša vijest je da će nadolazeća sezona biti i posljednja. Još lošija vijest koja stiže direktno s njujorškog Comic-Cona jest da će šesta sezona imati svega šest pišljivih epizoda.

Podsjetimo, Syfy je odlučio otkazati The Expanse usred treće sezone, a samo dva tjedna nakon te odluke Amazon je preuzeo seriju i naručio četvrtu sezonu. Kratka i zanimljiva kampanja obožavatelja urodila je plodom, ali više od svega je pomoglo što je sam Jeff Bezos veliki obožavatelj književnog predloška na kojem je serija temeljena.

Krajem prošle godine producenti serije i Amazon su u zajedničkoj izjavi za medije najavili da će šesta sezona biti posljednja, ali ostavili su i tračak nade da će u nekoj daljoj budućnosti možda biti otvoreni za snimanje filmova koji bi nastavili radnju.

Amazon kaže sljedeće o novoj sezoni:

Šesta i posljednja sezona Expansea započinje u vrtlogu rata Sunčevog sustava jer Marco Inaros i njegova “Slobodna mornarica” nastavljaju s razornim napadima asteroida na Zemlju i Mars. Ratne napetosti i zajednički gubici prijete razdvojiti posadu Rocinantea, a Chrisjen Avasarala šalje bivšu marsovsku marinku Bobbie Draper na tajnu misiju koja bi mogla preokrenuti tijek rata. Drummer i njezina obitelj u bijegu je od Marca Inarosa, a na udaljenom planetu iza Prstena počinje se dizati nova sila.

Šesta sezona Expansea počinje se emitirati 10. prosinca. Epizode će se emitirati na tjednoj bazi sve do 14. siječnja za kada je zakazano finale serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861