The Expanse: Amazon je naručio šestu i posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse: Amazon je naručio šestu i posljednju sezonu

The Expanse: Amazon je naručio šestu i posljednju sezonu

Ususret premijeri pete sezone Amazon Prime Video je odlučio obnoviti svoju znanstveno-fantastičnu dramu The Exapnse i za šestu sezonu. Također — mreža je najavila da će šesta sezona biti posljednja. Peta sezona serije stiže na Amazon Prime Video u srijedu, 16. prosinca, dakle taman godinu dana od premijere četvrte sezone, a novost je da će se sezona emitirati na tjednoj bazi, baš kao i druga sezona The Boysa.

U zajedničkoj izjavi za medije izvršni producenti serije Andrew Kosove i Broderick Johnson zahvalili su Danielu Abrahamu i Tyju Francku, autorima književnog serijala na kojem je serija temeljena, showrunneru serije Narenu Shankaru, glumcima, Amazonu i svim gledateljima. Produkcija na šestoj sezoni trebala bi započeti u siječnju sljedeće godine, ali to će uvelike ovisiti i o epidemiološkoj situaciji.

Što se tiče nadolazeće pete sezone, Prime Video kaže sljedeće:

U petoj sezoni ljudi napuštaju Sunčev sustav u potrazi za novim domovima i srećom na svjetovima sličnim Zemlji s druge strane Prstena, a na naplatu napokon dolazi velika cijena stoljećima eksploatiranog Pojasa. Za posadu Rocinantea, vođe Unutarnjih Planeta i Pojasa prošlost i sadašnjost se sudara, a brojni izazovi s kojima se sreću imat će ogromne posljedice u čitavom Sunčevom sustavu.

The Expanse se vraća 16. prosinca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861