Obnovljeni Scandal, Grey’s Anatomy, S.H.I.E.L.D. i osam drugih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Scandal, Grey’s Anatomy, S.H.I.E.L.D. i osam drugih serija

Obnovljeni Scandal, Grey’s Anatomy, S.H.I.E.L.D. i osam drugih serija

Od prije dva tjedna, ABC ima novo vodstvo — Channing Tat Dungey je preuzeo čelno mjesto mreže od Paula Leeja, te vrlo brzo potom podijelio čitav niz obnova. Redom, to su:

Black-ish, Fresh Off the Boat, The Goldbergs, Grey’s Anatomy, How to Get Away With Murder, Agents of SHIELD, The Middle, Modern Family, Once Upon a Time, Scandal i Quantico.

Od emisija, to su America’s Funniest Home Videos, The Bachelor, Dancing With the Stars i Shark Tank. ABC je obično čekao do zadnjeg trenutka u svibnju da objavi vijesti o obnovama, pa je ovo odrđena promjena u odnosu na prošlo vodstvo mreže.

Među neobnovljenim serijama najpoznatiji je Castle, čija obnova za devetu sezonu uglavnom ovisi o odluci Stane Katić i Nathana Filliona da obnove svoje ugovore. Marvelova Agent Carter pomalo je zaboravljena u moru stripovskih adaptacija posljednjih godina, a na ledu su još Last Man Standing, Dr. Ken, American Crime, The Muppets, Nashville i mjuzikl-komedija Galavant, koja je lani za dlaku izbjegla otkazivanje.

6 komentara
  • Nakon užasno dosadne polovice prve sezone, Shield je postao prejeben, posebno druga polovica druge pa nadalje, da bi sad kulminiralo do najboljeg što je Marvel dao televiziji… Jebeš Marvel bez supermoći, kad su stigle one i ljudi (inhumansi) s njima, serija je postalo vrh… Drago mi je da ide dalje, jer se priča sjajno razvija i likovi su sve bolji. One dosadne (Fitch & Simmons itd.) su bacili u pozadini, a u prvi plan stavili puno zanimljivije…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861