Trailer: Prvi pogled na drugu sezonu Daredevila – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Prvi pogled na drugu sezonu Daredevila

Trailer: Prvi pogled na drugu sezonu Daredevila

I dok su Marvelove serije na ABC-u primljene relativno mlako — uz dopunu da se S.H.I.E.L.D. s vremenom ipak popravio — Daredevil, prva Marvelova serija na Netflixu, dočekana je uz gotovo univerzalno oduševljenje. Nakon uspješne debitantske sezone, slijedi nam Jessica Jones, a iduće godine i nova sezona Daredevila.

Produkcija traje još od ljeta, a Netflix je na nedavnom njujorškom Comic Conu prikazao prvi trailer druge sezone. Usprkos tome što ćemo je imati prilike gledati tek iduće godine, najvjerojatnije opet na proljeće.

https://www.youtube.com/watch?v=d0YsuXjQaAo

Nova sezona dodaje neke nove likove — Jon Bernthal kao Frank Castle alias Punisher te Élodie Yung kao Elektra, koja je stajala uz Daredevila u onom famozno omraženom filmu s Benom Affleckom.

9 komentara
 • čeka se čeka nova sezona ali ovo mi baš i ne izgleda kao trailer nego već kao sneak peek

 • Planirate li napraviti nekakvu listu najboljih serija poslije 90-ih godina, kao što ste govorili u jednom podcastu?
  Nema nijedna relevantna lista na nijednom sajtu (na jednom sam vidio da navode Arrow kao jednu od najboljih serija ikad). Znate li možda nekakav sajt čija lista izgleda slično kakva će i vaša biti?

  • The Wire, Sopranos, Arrested Development, Lost, Spaced. Eto je :D
   Ali mene nitko ne slusa, mora se mjesecima razglabati o jos nekih sezdeset serija :)

    • Ma, razmisljao sam o tome (vise nego sto bi normalna osoba trebala), treba li Buffy biti u slotu Losta – jer je realno bolja serija, ali Lost je kao neka… nadogradnja na Buffy – malo je veci scope i malo je manje koherentno. I ne bi ga bilo bez Buffy i puno je producenata Losta izraslo na Buffy, ali mislim da je na kraju imao veći (površinski) impact na mainstream. Pa ako ćemo imati najbolju komediju, najbolju dramu, najbolju larger-than-life pulp avanturu koja se voli baktati filozofijom, to je to. I onda Wire i Spaced kao dvije serije koje je skoro uvredljivo zvati serijama.
     Makar, i za Spaced i Arrested kao i za Lost vrijedi da mozda nisu tako dobre ako prije toga ne pogledas hrpu drugih serija i filmova.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861