Marvelova Jessica Jones izgleda dobro u intrigantnim teaserima nove serije – serijala.com

Marvelova Jessica Jones izgleda dobro u intrigantnim teaserima nove serije

Još mjesec i nešto dana preostalo je do premijere iduće Marvelove nove serije, a Netflix je zasad promovira vrlo zanimljivim teaserima.

 1. Darió Łucić says:

  Koliko mračni teaseri!! Valjda će biti dobra serija.
  Baš je super kad izbacite ovako par vijesti u jednom danu :DD

 2. Andi Bancic says:

  Što je posebno u tome što je Cage crnac?

 3. ante je car says:

  Jedva cekan. Inace pusin dosta superherojske serije pogotovo dc-jeve. Od marvelovih zasad samo odlicni daredevil i ovo bi moglo bit super kako se cini.. U idućih pet godina predvidan baren 10 novih superherojskih serija

 4. nelle_tz says:

  Valja li išta serija SHIELD ili je gubljenje vremena?

  • The Serial Watcher says:

   Naravno da valja!
   Ako nisi uopće počinjao sa serijom, evo ti mala uputstva:
   U prvom dijelu prve sezone je serija bila čisto onako zabavna, ali više za neke fanove Marvela koji obožavaju silne reference na stripove, a i filmove iz MCU-a. Nije bilo ništa posebno, lošije od očekivanog. Zatim u drugom dijelu sezone, negdje taman kad je u kinima bio drugi film Kapetana Amerike, tad je i SHIELD postao zanimljiviji, gledljiviji i kvalitetniji.
   Potaknut nekim kritikama prve sezone, druga je sezona postajala sve bolja jer je imala zanimljiviju priču, malo veću misteriju te je postaja više serijalizirana, a ne serija s proceduralnim elementima gdje u svakoj epizodi rješavaju drugačiji slučaj. Tu su pogodili. Počela je uvoditi Inhumanse te se povezala sa mnogim dijelovima Marvela, ali i Marvel Cinematic Universa te je sad u trećoj sezoni postala bolja nego što je ikad bila.
   Ako voliš Marvel svakako pogledaj :)
   Ali budući da ju radi ABC nije toliko kvalitetna kao što je recimo bio Daredevil na Netflixu ili kao što su to recimo Flash i Arrow za DC na CW-u. Ne možeš to uspoređivati. No, kako serija napreduje sve je bolja, a uzimajući u obzir priču postavljenu dosad u trećoj sezoni, neće posustati :D

   • nelle_tz says:

    Ja odgledah iz tog Marvel univerzuma samo Thor 1 i Avengerse. Niceg se ne sjecam iz tih filmova.Nisam neki poznavatelj Marvelovog svijeta, tako da mi je ovo sve novo. Je li trebam filmove neke pogledati prije ili mogu odmah prijeci na seriju?Hvala ti na objasnjenju, stvarno si se potrudio

    • The Serial Watcher says:

     Bilo bi poželjno da pogledaš i filmove ili da barem budeš upoznat sa pričom i likovima. Prva sezona počinje nakon Avengersa i prikazuje posljedice nastale nakon radnje filma. Onda krajem prve sezone naprave mali spoj sa Thor: Dark World, ali samo se djelomično nadovežu na to u jednoj epizodi gdje se pojavljuje Sif.
     Agenti SHIELDa tako služe kao neki pozadinski uvid u stanje Marvelovog svemira prije i poslije filmova. Krajem prve sezone je izašao Captain America: Winter Soldier u kinima, dok je u seriji odmah nakon premijere filma prikazan raspad sistema i to sve što je spomenuto u filmu.
     Ne prave prevelike poveznice na filmove, ali je vidljivo da filmovi utječu na svijet u seriji dok serija nikako ne utječe na filmove. U seriji više spominju recimo: “Nadam se da se neće ponoviti slični neredi kao u Sokoviji.” što je referenca na rat u Sokoviji u Age of Ultron.
     Serija je lijep dodatak svemiru, a možeš ju gledati zasebno jer ima dovoljno zanimljivu priču sama za sebe, jedino možeš zažmiriti na tu i tamo neku referencu :D

    • Sauron's Finest says:

     odradi maraton filmova, ako su ti sranje onda su serije definitivno gubitak vremena; ako voliš sapunice i tinejđerske melodramatike onda oderi po arowu i flashu; ako si za nešto mračnije, realnije i nasilnije onda odradi daredevila i jessicu kad izađe (nikako negledati daredevil film)

 5. Sauron's Finest says:

  obečali su da će jessica bit mračnija od daredevila, živi bili pa vidjeli

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *