Trailer: Odlična britanska komedija Catastrophe se vraća ovog listopada – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Odlična britanska komedija Catastrophe se vraća ovog listopada

Trailer: Odlična britanska komedija Catastrophe se vraća ovog listopada

Svi ste sigurno čuli za You’re the Worst, seriju koju smo nekoliko puta nahvalili na Serijali zbog njenog realističnog pristupa i prikaza današnjih “ljubavnih” veza prateći likove čija se veza čini nemogućom zbog njihovih potpuno različitih osobnosti. Tako i Catastrophe radi na sličnom principu romantične komedije koja uopće nije romantična, ali za razliku od You’re the Worst, radnja napreduje puno brže.

Kao i većina britanskih serija, bila je potpuno “nevidljiva” tijekom svog originalnog prikazivanja, ali nakon što ju je Amazon otkupio za SAD, stekla je veliku popularnost i odlične kritike. Catastrophe je svoju kratku, ali slatku prvu sezonu završio početkom ove godine ostavljajući nas sa poprilično velikim cliffhangerom čije su posljedice vidljive u traileru. Ako još niste, obavezno pogledajte prvu sezonu koja broji svega šest polusatnih epizoda prije premijere druge sezone zakazane za 27. listopada.

Radnja se vrti oko Sharon Morris (Sharon Horgan) i Roba Norrisa (Rob Delaney) koji stupaju u neželjenu vezu jer je Sharon ostala trudna nakon njihove “jednonoćne avanture”. Rob radi za oglašavačku tvrtku u SAD-u te se nakon saznanja o trudnoći seli u Veliku Britaniju pokušavajući popraviti stvari, a u priču se uključuju i obitelji i prijatelji Roba i Sharon koji dodatno zakompliciraju njihovu vezu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861