Blindspot proširen, Minority Report skraćen – serijala.com
Trenutno čitaš
Blindspot proširen, Minority Report skraćen

Blindspot proširen, Minority Report skraćen

Kad su u svibnju najavljene obje serije, nijedna nije izgledala previše obećavajuće niti ju je pratio neki poseban hype. Minority Report je za razliku od Blindspota adaptacija istoimenog filma, ali i knjige pa bismo prije očekivali da ista ima veću gledanost, a pritom i veći broj epizoda.

No, nije sve u adaptacijama i očekivanjima, pa je tako NBC-jev Blindspot imao vrlo dobru premijeru sa 10,6 milijuna gledatelja, dok je FOX-ov Minority Report prikupio svega 3,1 milijuna gledatelja te je s izvorne narudžbe od 13 pao na 10 epizoda, a pitanje je hoće li serija poživjeti i toliko.

Nekih tjedan dana nakon premijere, naručeno je devet dodatnih scenarija, a sada je narudžba pune sezone Blindspota potvrđena narudžbom dodatnih devet epizoda, koji sezonu dižu na ukupne  22 epizode. Serija nije krenula brzim tempom samo kad je gledanost u pitanju, već i radnja, prateći sličan sistem kao i The Blacklist, ali s dodatnom dozom misterije.

Još prije premijere novih sezona, pričalo se o mogućim novim epizodama iZombieja i Crazy Ex-Girlfriend koji su oboje dobili narudžbu za dodatnih pet scenarija dok je FOX-ov Rosewood dobio dodatna tri nakon zadovoljavajuće premijere od 7,5 milijuna gledatelja. Uz napomenu da narudžbe scenarija ne znače obavezu narudžbi epizoda…

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861