Extant je otkazan, ali Halle Berry nastavlja surađivati sa CBS-om – serijala.com
Trenutno čitaš
Extant je otkazan, ali Halle Berry nastavlja surađivati sa CBS-om

Extant je otkazan, ali Halle Berry nastavlja surađivati sa CBS-om

Mreža CBS polako sređuje svoj ljetni raspored za sljedeću godinu, rješavajući se nepotrebnih serija i naručujući nove. Prva je odluka pala prije mjesec dana kad je otkazan Under the Dome nakon tri sezone, a nedavno je nova SF drama Zoo dobila obnovu za drugu sezonu.

Zadnji je ostao Extant koji je nakon velikog preokreta u drugoj sezoni ostao bez velikog broja gledatelja pa je mreža otkazala seriju, ali je odlučila zadržati Halle Berry za novi projekt po imenu LegaleaseOva politička drama prati odvjetnicu koja prateći slučaj iz Chicaga odlazi u New Orleans gdje se udružuje s mladim odvjetnikom u razotkrivanju tajni koje svi čuvamo i štitimo.

Halle Berry bi osim glavne uloge, imala i posao izvršnog producenta zajedno sa Steveom Lichtmanom koji je već ranije producirao desetak epizoda The Good Wife. Pomislili bismo da CBS traži zamjenu za The Good Wife ako ista dođe svome kraju možda već ove sezone, ali koliko god Halle Berry bila dobra glumica, neće moći zamijeniti Juliannu Margulies.

Uz Legalease, CBS priprema i političku satiru, ali ne onakvu kakvoj biste se nadali. Nazvana BrainDead, serija bi bila spoj The Straina i The West Winga, i pratila bi zaposlenike državnih službi u Washingtonu koji se pokušavaju riješiti parazitskih izvanzemaljaca u državnom vrhu. Seriju rade tvorci The Good Wife, Michelle i Robert King, a svoju premijeru bi trebala imati već sljedeće ljeto.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861