Under the Dome je otkazan, a NBC odustaje od nastavaka Coacha – serijala.com

Under the Dome je otkazan, a NBC odustaje od nastavaka Coacha

CBS i NBC prave mjesta za nove projekte rješavajući se starih nekad-popularnih projekata, dok TV Land obnavlja nove komedije.

 1. Sauron's Finest says:

  prvobitno je trebala bit mini serija, u zadnji tren su odlučili da razvuku to, sad su usrali i pojeli govno istovremeno
  ja se nebi žalio da svakih par godina izađe koja kingova mini serija, kako je i bilo u 90ima; ali ne; mi živimo u zlatnom dobu televizije i ako neko debelo krme u americi ne profitira od toga onda jednostavno neće bit na tvu, jebeš fanove

 2. kinggo says:

  prvu sam pogledao, bilo je gledljivo.
  drugu sam gledao jer sam ocekivao kraj a ono, stanga.
  treca stoji na disku i ne znam, mozda pogledam.

  • The Serial Watcher says:

   Ja trenutno gledam treću, ostale su još 2 ep do kraja sezone. Znači, u prvoj sezoni su se čak brinuli oko stvarnih problema koji se mogu dogoditi u toj situaciji, tipa gubitak struje, vode, hrane, goriva i sl. Da bi se sad u trećoj sezoni nesmetano vozili automobilima i koristili bilo koji drugi stroj ili uređaj kao da onoga iz prve sezone uopće nije bilo dok se u međuvremenu brinu za važnije probleme koji nemaju veze s vezom, uvodeći nove nepotrebne likove koji su navodno cijelo vrijeme bili tu. :P
   Odgledat ću još te dvije epizode, a jako mi je drago što su je ukinuli jer uzimajući u obzir broj serija koji gledam, nemam vremena za nekakva sranja i gluposti kao što je Under the Dome.

 3. leonida says:

  Hoce li biti rasporeda i najave za jesenju sezonu? :)

 4. babea44713 says:

  Under the Dome je mogla biti fenomenalna mini serija… sad je samo još jedan dokaz prokletstva Kingovih adaptacija.

 5. Dante says:

  Moglo je biti dobro, postao je trash kojeg sam trpio prve tri epizode. Kasnije sam čuo da je serija postala gora od ispodprosječne serije BH produkcije.

  Ali ono, CSB i njihove serije su blago rećeno očajne. Mom je izuzetak, a ostalo je gotovo negledljivo.

 6. Darió Łucić says:

  The Affair je na HRT-u, i to u dosta dobrom terminu u 21.40!!
  Koliko se sjecam samo Kreso je pogledao sa Serijale, ili je bio neki drugi razlog sto seriju niste ni spomenuli u onih 50-ak serija na kraju 2014. Super je zasad!!

  • Krešo says:

   Pa dobra je to serija, dapače. Mislim da to više govori o tome koliko ima odličnih serija danas, nego o The Affairu kao seriji. Odnosno tih “nije sjajna, ali je fakat dobra” serija. Ta lista nije matematika i zbrajanje glasova. Svatko je imao svoje favorite, a ja nisam inzistirao na njoj.
   Meni je, recimo, bila interesantnija u početku kao koncept nego kao cjelina na kraju.

  • The Serial Watcher says:

   Odlična serija! Osobno sam inzistirao da ju svi moji prijatelji gledaju kad već imaju priliku, ali od svih njih, gleda možda jedna osoba, iako sumnjam hahah

   Inače mi je baš taj koncept zanimljiv sa različitim kutovima gledišta i tom nekom “misterijom”, ako se to može tako nazvati koju su djelomično razriješili na kraju sezone. Obavezno pogledaj do kraja i ubaci se u 2. sez. na jesen :D

   Još nekih zanimljivosti sa domaćih kanala:
   -DomaTV je otkupila sve 3 sezone Arrowa, a treća je počela jučer, što je odlično jer nijedna CW-ova serija nije prije dobivala ovakav tretman na domaćoj televiziji lol Osim možda Vampirskih dnevnika, ali to nije relevantno.
   -Doma će vikendom od 22 h prikazivati po dvije epizode Revolution od kojeg sam pogledao samo prvu sezonu i mali dio druge.
   -AXN je prije koji tjedan počeo sa 3. sezonom Hannibala
   -Regionalni FOX je za 9. mjesec otkupio prvu sezonu Last Man on Earth te će prikazivati i Empire samo dan nakon svjetske premijere.
   -Regionalni SciFi uvelike vrti maratonske reprize cijele prve sezone Dark Matter, koji je usput dobio i drugu sezonu.

   • Darió Łucić says:

    Gledat ću sigurno do kraja. Serija mi baš paše i stvarno je dobra. Dovoljno govori što je osvojila dva zlatna globusa. Glumci su odlični, njihovi likovi zanimljivi. Serija i vizualno izgleda savršeno, a i muzika je dobra. Ono što me najviše impresioniralo je atmosfera u seriji, koja je baš nešto posebno. Koncept je zanimljiv naravno, a i cijela je misterija oko ubojstva dobro odrađena. Potpuno nepredvidljivo. Iznenadio sam se i kada sam vidio Colina Donnella koji je glumio u prvoj sezoni Arrowa (Tommy), nekako mi fali njegov lik. Uglavnom, moje preporuke!!

    DOMA tv je ugodno iznenadila otkupivši sve sezone Arrowa. Pohvale!
    Znaš li možda kad kreće LMoE na FOX-u?

    • The Serial Watcher says:

     Trebao bi krenuti 14.09. u 22h po dvije epizode svaki ponedjeljak. Isti sistem kao što je radio i američki FOX.

 7. Andrija Jurčević says:

  Podvukla Vam se greškica na ImpAstoru, kao forica u tome što je pastor, inače mozak na pašu laganini komedija, svakako ima svojih dobrih trenutaka. I napokon za Under the Dome, to je trebalo ubiti nakon prve sezone.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *