Vikinzi obnovljeni za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Vikinzi obnovljeni za četvrtu sezonu

Vikinzi obnovljeni za četvrtu sezonu

Osim serija o zalagaonicama i alienima, History je u zadnje vrijeme poznat i po solidnoj originalnoj seriji. Vikinzi su povijesna serija o… je li, vikinzima, i dosta uspješna za svoju mrežu. Trenutno u trećoj sezoni, serija je već obnovljena za četvrtu.

Finale treće sezone na rasporedu je 23. travnja, a naravno, nova sezona doći će iduće sezone. Michael Hirst je autor, a prethodno je kreirao Showtimeovu povijesnu seriju Tudori. Prilikom obnove najavio je još “veću i opasniju novu sezonu” sa novim bitkama i sukobima.

U ostalim vijestima o obnovama i otkazivanjima…

NBC je oživio dugovječnu, ali dugo ugašenu seriju. Sitcom Coach, sa Craigom T. Nelsonom (Parenthood) u glavnoj ulozi išao je od 1989. do 1997. godine na ABC-u, a sada se vraća na NBC. Ne, ne znamo čija je ideja bila i tko ju je tražio natrag, obzirom da nije imala neku posebnu kultnu sljedbu. Ali eto, serija će se nastaviti nakon 18 godina pauze sa novih 13 epizoda.

HBO, pak, je otkazao dramediju Looking nakon dvije sezone — svojevrsni muški Girls, samo sa homoseksualcima, smješten u San Francisco. Serija će ipak dobiti završetak i priliku da dovrši svoje priče jednokratnim specijalom, koji će biti emitiran kasnije ove godine. Istovremeno, HBO je obnovio dokumentarac Vice za još dodatne tri sezone, svaka po 35 epizoda — a već su ga ranije obnovili za četvrtu sezonu.

2 komentara
  • Jako mi je zao za Looking. Ocekivana odluka HBO-a, ali svejedno sam se nadao da ce na temelju kvalitete dobiti obnovu. Prva sezona je bila vrlo dobra i na trenutke odlicna (Looking for the Future), a druga je bila briljantna svakim trenutkom svoga postojanja. Svi glavni likovi su dobili svoj trenutak i mislim da se gledatelj mogao povezati sa svakim od njih. Jos da ni ne spominjem izvrstan odabir muzike. Ajde, bar ce dobiti priliku zavrsiti pricu filmom, sto mnoge dobre i prerano otkazane serije nisu dobile (Enlightened, takoder s HBO-a), no svejedno mislim da je bilo jos puno prostora za izvrsne price i likove u kojima smo uzivali zadnje dvije sezone. Kako je recenzija Serijale (ne znam jel ekipa nastavila pratiti, ako nije najtoplije preporucam da catchupate) na pocetku serije nosila naslov – Looking nije gej serija. Ta recenica je totalno spot-on. To je bila serija koja je pricala ljudske price u kojima je svatko mogao vidjeti dio sebe, neovisno o seksualnoj orijentaciji. Televizijski krajolik je izgubio malu, no u mnogim nacinima vrlo, vrlo veliku seriju. Veoma ce mi nedostajati. I za kraj – odlican clanak Brandona Nowalka sa AV Cluba -http://www.avclub.com/article/hbo-should-renew-looking-even-though-nobody-watche-216064.
    Eh, da ga je samo HBO procitao.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861