Vikings: Valhalla dolazi na Netflix sljedeći mjesec – serijala.com
Trenutno čitaš
Vikings: Valhalla dolazi na Netflix sljedeći mjesec

Vikings: Valhalla dolazi na Netflix sljedeći mjesec

Nešto više od mjesec dana prije premijere Netflix je odlučio predstaviti teaser za svoju novu seriju Vikings: Valhalla. MGM je još krajem 2019. najavio ovaj spinoff Historyjeve serije Vikings, a sada je napokon stiglo vrijeme za premijeru ove nove serije.

Autori originala Michael Hirst, MGM Television i Jeb Stuart nudili su seriju raznim zainteresiranim stranama, ali odluka je ipak pala na Netflix. Videoteka je naručila 24 epizode nove serije, a činjenica kako imaju najdublje džepove sigurno nije bila prepreka. Zanimljivo je primjetiti kako se Netflix obvezao na 24 epizode — nešto što inače ne radi, ali očito im je bilo važno upariti serije. Vikings je, naime, jedan od najvećih hitova na servisu. Netflix još uvijek nije službeno naručio drugu sezonu, ali za prvu je naručeno osam epizoda. Autori serije jučer su potvrdili kako već sada rade na trećoj trećini od već spomenute 24 epizode.

Vikings: Valhalla odvijat će se 100 godina nakon događaja iz originalne serije i pratit će neke od najpoznatijih vikinga iz povijesti uključujući Leifa Eriksona (Sam Corlett), njegovu sestru Freydisu (Frida Gustavsson), Haralda Harada (Leo Suter) i normanskog kralja Vilima Osvajača (Bradley Freegard). Michael Hurst se vraća na mjesto izvršnog producenta serije dok će Jeb Stuart biti scenarist i showrunner nove Netflixove serije. Prva sezona stiže na Netflix 25. veljače.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861