Vikings završavaju sa šestom sezonom, spin-off u planu – serijala.com
Trenutno čitaš
Vikings završavaju sa šestom sezonom, spin-off u planu

Vikings završavaju sa šestom sezonom, spin-off u planu

Prva Historyjeva serija iz originalne produkcije je još 2017. obnovljena za šestu sezonu od dvadeset epizoda, a mreža je nedavno izjavila kako će ta sezona ujedno biti i zadnja za seriju. No, ne i za potencijalnu franšizu.

Peta sezona Vikinga završava u srijedu 30. siječnja, a produkcija finalne sezone je dovršena prošli mjesec. Sudeći po dosadašnjim datumima premijere, nove nastavke možemo očekivati krajem ove godine, dok će samo finale serije biti krajem 2020. ili početkom 2021. Jednu od epizoda režirat će Katheryn Winnick (Lagertha), a showrunner, Michael Hirst, je već ranije najavio kako seriju planira završiti s Vikinzima koji otkrivaju Ameriku.

Zbog uspjeha koji su Vikinzi donijeli Historyju, čelnici mreže, showrunner i studio MGM Television ne planiraju stati s finalom šeste sezone. Naime, franšiza se planira nastaviti u obliku nove serije s istim timom koji stoji iza originala, no zasad je sve tek u fazi pregovora pa nije poznato ni hoće li neki likovi iz Vikinga nastaviti svoj život kroz spin-off.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861