Netflix je naručio spinoff Vikingsa koji će se odvijati 100 godina nakon originalne serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je naručio spinoff Vikingsa koji će se odvijati 100 godina nakon originalne serije

Netflix je naručio spinoff Vikingsa koji će se odvijati 100 godina nakon originalne serije

Obožavatelji vikinških avantura, ne brinite. Nakon završetka šeste i posljednje sezone Historyjeve prve igrane serije Vikings, MGM Television je najavio da je pronašao dom spinoff projektu Vikings: Valhalla.

Nakon što su autor originala Michael Hirst, MGM Television i Jeb Stuart nudili seriju raznim zainteresiranim stranama, ipak je odluka pala na Netflix. Videoteka je naručila 24 epizode nove serije, a činjenica kako imaju najdublje džepove sigurno nije bila prepreka. Zanimljivo je primjetiti kako se Netflix obvezao na 24 epizode — nešto što inače ne radi, ali očito im je bilo važno upariti serije. Vikings je, naime, jedan od najvećih hitova na servisu.

The Wrap javlja kako će se Vikings: Valhalla odvijati 100 godina nakon događaja iz originalne serije i da će pratiti neke od najpoznatijih vikinga iz povijesti uključujući Leifa Eriksona, Freydisa, Haralda Harada i normanskog kralja Vilima Osvajača. Michael Hurst se vraća na mjesto izvršnog producenta serije dok će Jeb Stuart biti scenarist i showrunner nove Netflixove serije. The Wrap je prenio i izjave svih dotičnih strana i svi su sretni i zadovoljni i okrenuli su prase, natočili si gemište i dali si petice.

Šesta sezona Vikingsa imat će dvadeset epizoda i podijeljena je na dva ravnomjerna dijela. Prvih deset epizoda počinje se emitirati od 6. prosinca.

2 komentara
  • Valjda necemo gledati nove porodicne drame i da ce se vise fokusirati na istoriju i politiku. Vikinzi su nakon druge sezone postali manje vise negledljivi. Sapunica.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861