Under the Dome i Extant obnovljeni za nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Under the Dome i Extant obnovljeni za nove sezone

Under the Dome i Extant obnovljeni za nove sezone

Dva i nešto tjedna nakon finala sezona, CBS se oglasio i obnovio svoje dvije ljetne znanstveno fantastične serije — Under the Dome i Extant. Obzirom da znamo brojati do tri, možemo vam otkriti da se radi o trećoj sezoni za Under the Dome i drugoj za Extant.

I dok je Under the Dome bio hit u prvoj sezoni (rating premijere bio je 3,3) — pogotovo za ljetno razdoblje — u drugoj je podosta pao (rating finala 1,8), a Extant je usprkos Halle Berry u glavnoj ulozi (u duetu sa Goranom Viš-nji-ćem) krenuo relativno skromno (1,8) te nastavio silaznom putanjom (1,0). Kako god bilo, dovoljno za obnove. Odluci sigurno pomaže višemilijunski iznos koji je Amazon ispljunuo za ekskluzivna streaming prava epizoda ubrzo nakon njihovog emitiranja.

Usput, kad smo već kod serija Stephena Kinga, njegov roman 11/22/63 iz 2011. godine prošlog mjeseca dobio je narudžbu od devet epizoda na streaming servisu Hulu. Serija prati profesora povijesti koji nalazi portal koji vodi u 1958. godinu — te planira spriječiti ubojstvo predsjednika Johna F. Kennedyja koje se dogodilo 22. studenog 1963. godine. Seriju producira Bad Robot, studio J.J.-a Abramsa, što znači da će od sad pa nadalje svi o seriji govoriti kao “Kingovoj i Abramsovoj”.

6 komentara
 • 11/22/63 je jedina Kingova knjiga od koje sam nekoliko puta odustao i na kraju ju jedva pročitao, praktički iz inata. Toliko ubitačno dosadno štivo je teško pronaći.. doslovno se isplati pročitati prvih i zadnjih 100 stranica i to je to.

  A za Under the Dome i dalje ne mogu prežaliti protraćeni potencijal…

   • Knjiga i serija odavno više nemaju puno toga zajedničkog (tek imena glavnih likova i mjesto radnje), na kraju knjige ispostavi se da je kupola zapravo “igralište” za vanzemaljce. Naravno da je knjiga miljama bolja od serije

  • pogledao sve. Ne znam, meni bolje epizode kasnije. Ali opet, ne bas toliko da si zelim drugu sezonu. Pogotovo jer je, ajmo reci, serija zavrsila.

   Ali 3. za UTD…………….. OK, ocekivano obzirom na zavrsetak druge. Ali zastooooooooooooooo????????? Pa i ova druga je bilo razvlacenje nicega. Gledao sam samo zato jer sam se nadao da ce zavrsiti obzirom da je trebalo sve skupa biti samo jedna sezona.

   • Također. Ne mogu više gledati Under the Dome jer su već sve izmiješali i pokvarili, ali kad vidim da ima nova epizoda onda ne mogu dočekati da je pogledam… Nadao sam se da će otkazati seriju pa da više ne moram to gledati, ali sad ne mogu dočekati ljeto 2015. :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861