ABC produžio How to Get Away With Muder i Black-ish, Flashev leteći start – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC produžio How to Get Away With Muder i Black-ish, Flashev leteći start

ABC produžio How to Get Away With Muder i Black-ish, Flashev leteći start

Tri tjedna nove televizijske sezone su iza nas, a ABC je prva mreža koja je reagirala sa narudžbom pune sezone svojih serija. Komedija Black-ish sa Anthonyjem Andersonom uz pomoć uvijek dobro gledane Modern Family prva je serija ove sezone koja dobiva takozvani “back nine”, narudžbu dodatnih devet epizoda koje čine punu sezonu od 22 epizode.

Drama How to Get Away With Murder također dobiva dodatne epizode za prvu sezonu, ali samo dvije. Nije to zbog gledanosti, naravno — jer ABC se hvali da je to najveći novi hit u terminu u 22 sata unazad dvije godine — već zbog nedostupnosti glavne glumice, Viole Davies. Prva sezona tako će imati 15 epizoda.

S druge strane, CBS je opet, po drugi puta otkazao procedural Unforgettable, nakon treće sezone. Serija je imala neuspješnu debitantsku sezonu 2011. godine, kada ju je CBS otkazao, ali se potom predomislio i vratio je za ljetnu popunu. Pred par dana otkazali su pravničku dramu koju niste gledali, Reckless, a obnovili Under the Dome i Extant.

Pročitaj još

Sada preostaju pitanja: tko će prvi povući neku seriju s rasporeda? Hoće li to biti Fox i Mulaney, koji je krenuo s mizernim 1,0 ratingom? I tko će prvi obnoviti neku seriju za drugu sezonu? Opet Fox, ovog puta Gotham — koji je unaprijed dobio konačnih 16 epizoda za prvu sezonu? Očekuje se da će druge mreže također polako krenuti sa produživanjem sezona svojih debitanata, a prvi sljedeći mogao bi biti CW, čiji je The Flash imao (za njih) najbolju premijeru unazad šest godina sa (za njih) odličnim 1,9 ratingom. Što je bolje od svih Foxovih novih serija osim Gothama, a i nekih povratničkih.

2 komentara
  • HTGAWM mi je najbolja nova serija sigurno. (Konkurencija im je uzasna.)
    Nadam se da nece pasti u nastavku sezone i da ce se jos vise poboljsati.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861