Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu – serijala.com
Trenutno čitaš
Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu

Veliki filmski kviz gostuje na Trash film festivalu u Varaždinu

U suradnji s Trash film festivalom, momcima i djevojkama koji su uložili puno hvalevrijednog truda i od nekadašnjeg glavnog grada Lijepe naše napravili regionalni centar trash filmova, u film i kulturu zaljubljene Varaždinke i Varaždince FAK-ovci će zabaviti selidbom svog Velikog kviza na sjever. Pod vodstvom uvijek raspoloženog Gorana Vugrineca Goca, hiperaktivnog predvodnika domaće stand-up scene, kviz će se održati u petak, 11. rujna (datum tradicionalno rezerviran za bombastične projekte!), s početkom u 19:00 sati, i to u Atriju Županijske palače (Franjevački trg 7). Jer, kad FAK-ovci gostuju, ništa manje od ovoga kraljevskog tretmana ne bi bilo dostojno Velikog filmskog kviza!

Za sve koji prvi put čujete za Veliki filmski kviz, priča ukratko: njihovi se kvizovi, strukturalno doduše podložni sitnim promjenama, sastoje od brojnih i raznolikih provjera znanja o filmsko-televizijskom svijetu. U kategoriji Čovjek koji je previše znao, natjecatelji će se susresti sa standardnim pitanjima općeg znanja. Kategorija Izgubljeni u prijevodu multimedijalnog je karaktera, i zahtijevat će od publike da filmove prepoznaje na temelju fotografija, dijaloga i pjesama. U kategoriji Memento natjecatelji će morati odgonetnuti filmsku zagonetku na temelju hintova do kojih će sami doći točnim odgovaranjem na naša prividno nepovezana pitanja, a premijerna kategorija pod nazivom Teksaški masakr zlatnom motorkom provjerit će vaše znanje u području, pogodili ste, trash filmova. Dvije ekipe koje skupe najviše bodova snage će odmjeriti u finalnom, krvavom obračunu Točno u podne, u kojem će natjecatelje voditelj Goc izrešetati brzopoteznim rafalnim pitanjima iz svih zamislivih područja filmsko-televizijske umjetnosti.

Natjecati se možete u ekipama od najmanje dvoje, a najviše četiri člana. Ulaznica se naplaćuje simboličnih 15 kuna po osobi, a kako opušteno filmofilsko-kvizaško druženje ne bi prošlo bez ikakve satisfakcije osim one moralne i intelektualne prirode, osigurali su i nagrade za najbolje i najsretnije među vama.

Sve zainteresirane za Veliki filmski kviz u sklopu varaždinskog Trash film festivala molimo da nam se što prije prijave na mail info@fak.hr s imenom ekipe i “prijavom za kviz” u naslovu maila, ili alternativno jednostavnom prijavom putem ovog obrasca. Vidimo se u Varaždinu 11. rujna!

P.S. Prvi zagrebački kviz u novoj sezoni održat ćemo u subotu, 19. rujna, u Produkciji kulture Aplauz. Više detalja o ovom kvizu stići će kroz nekoliko dana, a već sad možete prijaviti svoju ekipu prijaviti svoju ekipu.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861