Mr. Robot je bio jedno od najugodnijih iznenađenja godine. Što kažete na finale? – serijala.com

Mr. Robot je bio jedno od najugodnijih iznenađenja godine. Što kažete na finale?

Prva sezona lijepo se razvila od solidnog početka u intrigantnu misteriju prilično zanimljive vizualne astetike.

 1. The Serial Watcher says:

  Odlična serija! Možda to prečesto govorim haha
  U početku sam gledao pod pretpostavkom da je to vrlo dobra serija jer su mi određeni trenutci bili pomalo umarajući i dosadni, ali bilo je i dobrih napetih trenutaka. No zadnjih nekoliko epizoda, gdje su sve počeli odmotavati, je bilo odlično! Ta napetost, ta neizvjesnost, to neznanje što će se dogoditi… Plus, način na koji kamera gleda, onako izvan fokusa… Lica su onako u kutu dok govore, ono šutanje beskućnika u kutu, sve je u kutu! Dovoljno poremećeno da bi mogli gledati iz kuta gledišta kao Elliot :)
  I jel to samo meni izgleda kao da će svim likova oči iskočiti van? lol

 2. Slaven says:

  Mislio sam ovo preskociti a na kraju se pretvorilo u jednu of najvecih uzivancija u zadnje vrijeme. Mozda su zadnje dvije epizode malo stavile na pauzu neke stvari ali treba nesto sacuvati i za drugu sezonu.

 3. understone says:

  Mislio sam da će ovo biti najbolja serija ove godine, a onda sam pogledao NARCOS. WOW!!!

 4. Matt says:

  Meni osobno vrlo dobra, od loših stvari bi naveo prozirnost u radnji i već spomenutu gomilu nategnutih situacija i likova. Inače, navijao sam za Tyrella. Ipak ima najbolju ženu!

 5. Darió Łucić says:

  Meni jest najbolja nova serija ove godine zasad, a i po nadolazećim jesenskim serijama koje ne izgledaju nešto posebno izgleda da će tako i ostati. Totalno iznenađenje. Prije nego sam krenuo gledati seriju mislio sam da je stvoren samo neki bezvezni hype fanova i da Mr. Robot nije neka ozbiljna serija nego samo zabavna, pa je stigla i vaša preporuka. :D
  Serija je uz odlične kadrove i odličnog Maleka (ready for the next Emmy snub) stvorila tu neku napetu atmosferu i taj ciničan pogled na svijet, to gledanje u kameru i pričanje s “gledateljem” nema nijedna serija. Još odlični twistovi na kraju sezone učinili su seriju sjajnom. One zadnje scene u finalu s Mr. Robotom su bile nevjerojatne, pitanje o postojanju je još nešto što vrijedi spomenuti. Eliott je zamišljao svoju obitelj jer je bio usamljen, i sve je na kraju imalo smisla.
  Jedino mi se nije svidjelo što je dosta likova osim Eliotta bilo dosta nezanimljivo, pa sam jedva čekao da opet pokažu njega. I one čudne stvari s Tyrellom….

 6. Sauron's Finest says:

  pilot ove serije je bio odličan, mislio sam da će biti nešto kao dexter, samo umjesto ubojice bit će haker koji će seronjama uništavat živote.solidne su bile sljedeće epizode, zanimljivo prikazan kontrast jedne velike, močne firme i jednog malenog hakera koji može istu tu firmu držat na dlanu, i doslovno, malim prstom je može spustit na zemlju. sve je super krenilo i onda odjednom, neznam ni kako, lavina drame i nepotrebne dosade sa svih strana, od svakog lika koji je u seriji.dali uopče postoji neki karakter u seriji da nije dosadan?
  ništa novo, nabadanje već viđenih stvari, od anonimusa, verzija guy fawkesove maske, šizofrenija kombinacije beautiful minda i fight cluba i još mnogo stvari…
  gledajući finale, po glavi mi se samo motalo kako bi bilo super da netko napravi v for vendeta seriju, britanci po mogučnosti.ako netko voli tu anarhističku tematiku i filozofiju, trebao bi pročitati taj strip.
  meni osobno, mr. robot je gubitak vremena na jako dosadan način, drugu sezonu ću ignorirati;
  od pozitivnih stvari, moram priznati, fino odrađena glavna gluma, neprocijenivi izglubljeni pogled, taj lik bi i izgubljeno tele dobro odglumio; svaka čast

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *