Mr. Robot će završiti s četvrtom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Mr. Robot će završiti s četvrtom sezonom

Mr. Robot će završiti s četvrtom sezonom

Nadali smo se da će nova sezona Mr. Robota doći nešto ranije, ali USA je danas potvrdio kako će četvrta sezona doći tek sljedeće godine, ali i da će ona biti i posljednja. Nakon sjajne prve, slabije druge i vrlo dobre treće — Mr. Robot završava s četvrtom, baš kao što je Christian Slater prije nekoliko dana i natuknuo.

Nakon prve dvije epizode napisali smo da je “Mr. Robot jedan čudan spoj indie filma, trilera o teorijama zavjera i blesavog procedurala s karizmatičnim čudakom na čelu grupe odbačenika.”.

Ova neobična serija toliko je izvan norme svoje mreže da je pomalo zastrašujuće kako se uopće i našla na programu mreže koje je postala poznata po kamilicama kao što su White CollarSuits ili Royal PainsMr. Robot napeti je triler kojeg su uspoređivali s Fincherovim Fight Clubom i o kojem je internet brujao u ljeto 2015. Nažalost, nešto lošija druga sezona malo je ukaljala ugled ove serije, ali toplo se nadamo da će nam Sam Esmail i društvo pružiti najbolje što mogu prije nego otpratimo seriju u vječna lovišta.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861