Premijera treće sezone HBO-ove serije True Detective u siječnju 2019. – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera treće sezone HBO-ove serije True Detective u siječnju 2019.

Premijera treće sezone HBO-ove serije True Detective u siječnju 2019.

Vraća se True Detective. HBO potvrđuje da će fokus nove sezone bit na jezivom ubojstvu koje se odigralo u srcu planina Ozark i misteriji koja tijekom godina postaje sve dublja, odvijajući se u tri odvojena vremenska perioda.

U prvoj sezoni su Matthew McConaughey i Woody Harrelson briljirali tumačeći dvojicu detektiva iz Louisiane, dok su u drugoj sezoni Colin Farrell i Vince Vaughn vodili gledatelje kroz istragu o bizarnom ubojstvu u Kaliforniji. I dok je prva sezona držala gledatelje na rubu stolca iz tjedna u tjedan — druga je bila… malo lošija.

Zvijezda treće sezone bit će Mahershala Ali, koji je prošle godine dobio Oscara za ulogu u filmu “Mjesečina” (Moonlight). Tumačit će Waynea Hayesa, detektiva iz sjeverozapadnog Arkansasa. Carmen Ejogo i Stephen Dorff će također glumiti u novoj sezoni, koju potpisuje Nic Pizzolatto. Premijera treće sezone bit će u siječnju sljedeće godine, a osim autora, Nica Pizzolattoa, četvrtu epizodu nove sezone potpisuje veliki David Milch.

Prve dvije sezone dostupne su putem HBO GO platforme, a treća će se emitirati na HBO-u od siječnja kada će bit dostupna i na HBO-GO-u.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861