Obnove za Bob’s Burgers i Zoo, Graceland i Chasing Life otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za Bob’s Burgers i Zoo, Graceland i Chasing Life otkazani

Obnove za Bob’s Burgers i Zoo, Graceland i Chasing Life otkazani

Tijekom prošlog tjedna je objavljeno još nekoliko vijesti o obnovama i otkazivanja sa raznih mreža pa je tako prvo USA Network otkazao svoj nekadašnji ljetni hit, Graceland, nakon tri sezone. Serija je pratila grupu tajnih FBI agenata koji zajedno žive u kući poznatoj kao Graceland.

ABC Family je nakon dvije sezone otkazao Chasing Life, seriju o ženi koja nakon što dozna da boluje od raka odluči živjeti život punim plućima i uspjeti u svemu kako je i planirala. Kanal je nedavno objavio da će promijeniti svoj naziv u Freeform kako bi više privukao željenu tinejdžersku publiku. Genijalna ideja.

S druge strane, CBS je naručio drugu sezonu svog ljetnog hita Zoo. Serija prikazuje svijet u kojem su se životinje okrenule protiv ljudi te ih pokušavaju ubiti i zavladati svijetom te navodno ima i pse koji čitaju misli. Nije ni čudo da je obnovljeno, a samo se nadamo da neće završiti kao Under the Dome, već da mreža neće čekati do kraja treće sezone za otkazivanje.

Nakon što je osvojila Emmy za najbolju animiranu komediju 2014. godine, Bob’s Burgers je dobila zasluženu pažnju na FOX-ovom rasporedu pa je ove godine obnovljena za čak dvije nove sezone. Ove će sezone serija prijeći brojku od 100 epizoda dok će se od gostujućih glumaca pojaviti Jenny Slate, Billy Eichner, Steve Buscemi, Wanda Sykes, Henry Winkler, Tim Meadows, Key and Peele i Zach Galifianakis.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861