Obnovljeni Preacher, Ray Donovan i Star Trek, dok se Zoo ne vraća sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Preacher, Ray Donovan i Star Trek, dok se Zoo ne vraća sljedeće godine

Obnovljeni Preacher, Ray Donovan i Star Trek, dok se Zoo ne vraća sljedeće godine

Jesenska sezona premijera na broadcast televizijama je nakon mjesec i pol dana prošla bez otkazivanja ili obnova temeljenih na lošim ili pak izrazito dobrim rejtinzima i gledanosti. Zbog toga, kabelski kanali i streaming servisi su odlučili o sudbini nekolicini svojih ključnih serija.

Prva vijest dolazi s AMC-a koji je u svibnju 2016. godine krenuo s adaptacijom blasfemičnog stripa Preacher, a nakon što je druga sezona završila prošli mjesec, serija je obnovljena za treću s premijerom negdje tijekom 2018. godine što je izvršni producent Seth Rogen najavio na svom Twitteru. Priča je to o propovjedniku iz Texasa, Jesseju Custeru, kojeg jednog dana obuzme nadnaravna sila, i uz pomoć svojih prijatelja, između ostalih — vampira Cassidyja i bivše djevojke Tulip — kreće u potragu za Bogom.

Obnovu za šestu sezonu je pokupio Ray Donovan u kojeg Showtime polaže velike nade od samog početka što se vidi u uzastopnim Emmy nominacijama Lieva Schreibera za najboljeg dramskog glumca. Nova sezona bi trebala promijeniti mjesto radnje s Los Angelesa na New York, a naručenih dvanaest epizoda bi krenulo krajem ljeta sljedeće godine. S druge strane CBS je nakon tri sezone otkazao Zoo, ljetnu misteriju o izbijanju virusa koji uzrokuje nasilne napade životinja diljem svijeta. Gledanost je snažno opala od prve sezone što je zapečatilo sudbinu ovoj vrlo ambicioznoj CBS-ovoj drami.

Za kraj, CBS All Access je naručio drugu sezonu dugo očekivanog povratka Star Trek franšize. Discovery je krenuo krajem rujna i prikupio izrazito pozitivne kritike te povećao broj pretplatnika CBS-ovog streaming servisa što je bilo i više nego dovoljno da se obvežu za nastavak priče. Serija će prvu polovinu trenutne sezone završiti 12. studenog i otići na zimsku pauzu do siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861