Tyrant i Halt and Catch Fire obnovljeni za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Tyrant i Halt and Catch Fire obnovljeni za treću sezonu

Tyrant i Halt and Catch Fire obnovljeni za treću sezonu

Kad je Halt and Catch Fire debitirao na AMC-u u ljeto 2014., mreži je bilo potrebno nešto što će nastaviti pratiti uspjeh koji je kanal postigao s Breaking Badom, a kraj Mad Mena je bio iza ugla. No, nove serije nisu bile toliko popularne kao njihovi ostali projekti. Iako prva sezona Halta i nije bila toliko loša, AMC je bez obzira na gledanost obnovio seriju čija je nova sezona ovog ljeta vratila ljubav kritičara, a čak smo i mi pisali o njenoj uspješnosti.

Iako su se serije popravile, gledanost Halt and Catch Firea je bila još gora sa manje od pola milijuna gledatelja tijekom sezone, ali su čelnici mreže izjavili kako imaju povjerenja u seriju i da vjeruju da će se gledanost popraviti u trećoj sezoni. Što se tiče Tiranina, FX je dao seriji i treću sezonu unatoč gubitku gledatelja, a regionalni FOX je vrlo brzo otkupio nedavno završenu drugu sezonu koja je nastavila započetu priču.

Napravljene su i male promjene vezane uz showrunnere. Autori Halt and Catch Firea, Christopher Cantwell i Christopher C. Rogers preuzimaju tu ulogu za treću sezonu, dok će trenutni showrunner Jonathan Lisco napustiti seriju zbog projekta na TNT-u.

2 komentara
  • nije mi se dopala druga sezona, tkz ludost glavnog muškog lika, uz cameron, je bila nosioc serije, koja se pretvorila u maltene dosadnu sapunicu. nadam se da će u trećoj , naznaka postoji ;), greška biti ispravljena.
    uz da vincia moj najdraži guilty pleasure, :).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861