Teaser: Fantasy za mlade Shadowhunters na ABC Family, ovaj Freeformu – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Fantasy za mlade Shadowhunters na ABC Family, ovaj Freeformu

Teaser: Fantasy za mlade Shadowhunters na ABC Family, ovaj Freeformu

Već smo ranije spomenuli da ABC Family mijenja svoje ime u Freeform kako bi privukao željenu tinejdžersku publiku. Mreža je već počela prilagođavati program toj publici pa je tako nedavno otkazala Chasing Life, dok joj i dalje ostaju Pretty Little Liars, Switched at Birth, The Fosters, Baby Daddy i najnoviji Stitchers.

Adaptacija knjiga The Mortal Instruments je u početku planirana kao filmska franšiza, ali nakon neuspjeha prvog filma 2013. godine, planovi nisu nastavljeni na velikom platnu već na televiziji gdje autori imaju puno više slobode za razvijanje priče nego što su imali u filmu. Serija knjiga broji šest romana, dok će se zasad adaptirati samo prvi City of Bones, a ako serija bude uspješna dolaze i ostali.

Radnja Shadowhuntersa prati Clary Fray (Katherine McNamara) koja na svoj rođendan dozna da je pola čovjek, a pola anđeo i da potječe iz duge loze lovaca na demone. Zajedno sa shadowhunterom Jaceom (Dominic Sherwood) i svojim najboljim prijateljem Simonom ulazi u svijet vila, čarobnjaka, vampira i vukodlaka te otkriva više od svojoj prošlosti i sudbini nego što je htjela.

Među glumcima se ističu Katherine McNamara (Maze Runner), Dominic Sherwood (Vampire Academy), Harry Shum, Jr. (Glee), Alan van Sprang (Reign, The Tudors) te Adam J. Harrington (Dexter, The Secret Circle). Premijera se očekuje 12. siječnja.

https://www.youtube.com/watch?v=rVIS7fW0ZXY

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861