Obnove za Gotham, Vikinge i još nekoliko serija – serijala.com

Obnove za Gotham, Vikinge i još nekoliko serija

Ususret upfrontovima u svibnju, brojne mreže osiguravaju nove sezone za stare serije, ali i nove igrače.

 1. Macondo says:

  Ja sam bio uvjeren da je ovo Vikinzima zadnja sezona, bar je bila takva spika, čini mi se. A Gotham je stvarno iz epizode u epizodu bolji, kad se sitim 1. sezone, ne mogu virovati da san je uspia do kraja pogledati, ašto se tiče Jockera, ovo je već 3-4 put da teasea-ju s tim.
  I da, B.D Wong (OZ), kakav Law & Order :)

  • ante je car says:

   Gotham mi je stvarno prirasta srcu u zadnje vrime. Iako najvecu karizmu u seriji mi ima pingvin iskreno. Da njega nema nebi to bilo to. Mladi bruce je napokon otisa nadajmo se da se nece ni vratit jer mi je los i negledljiv skroz. Virujen da ce se i fish mooney vratit kad tad. A B.D Wong(OZ) ce bit glavni negativac do kraja sezone izgleda. Sve u svemu nakon ne bas dobre orve sezone ovo ide sve bolje i bolje

   • understone says:

    Fish Mooney je najavljena da se vraća. Mladi Bruce je potpuno besmislen, da bar nestane na duže vrijeme. Drago mi je vidjeti ovoliko ljubavi za Gotham. Ja sam bio odustao u prvoj sezoni zbog procedurala ali čim sam čuo da je u drugoj sezoni serijaliziran odmah sam se vratio i ugodno iznenadio. Od svih superheroja možda mi je jedino Flash bolji.

 2. Ramo's Demons says:

  Ma nek su Vikingsi obnovljeni nista drugo nije ni bitno.
  Takoder mi je drago zbog Into the badlands,zasluzila je obnovu serija.
  Isto pratim Outsiders i Shadowhunters koje su ok serije al mi je drago sto su ih obnovili……

  • understone says:

   U Vikingsima po prvi put osjećam razvodnjenu radnju. To je ono što se zna dogoditi kad imaš isplaniranu priču za 10 epizoda a obnovi te za 20. Rijetke serije su uspjevale izaći na kraj sa tim, Vikings je super ali nije jedna od njih. Radije bi da je manje epizoda ali da su baš ono…. packed!

   • Ramo's Demons says:

    Ma meni svida serija al bas mi se svida.Ja sam gledao i gledam oko 60 tv serija ali ova mi je top 5 100%…
    :D

    • understone says:

     E, htio sam ti reći ako već pratiš Outsiders možda ti se svidi i druga WGN serija Underground. Isto je ok serija. Samo zanemari prvih 5 minuta odvratnu i neprikladnu hip hop Kanye West muziku, ne znam kome je palo na pamet da je to dobra ideja.

     • Ramo's Demons says:

      Ma vidicu mozda i pogledam.
      Al imam sad bas puno serija pratim.
      Pa cemo vidit…..:D

   • Macondo says:

    Da, apsolutno se slažem. Vikinzi su serija koja je previše monocentrična, u 4 sezone nisu uspjeli stvoriti pravog antagonista, previše je vezana uz samog Ragnara, sad pokušavaju s Rollom,ali to je već prekasno, da ne govorim o ovim nepotrebnim sporednim pričama o Oddu i Kwenthrith( stvarno zahvalno ime za tipkati). Mislim,serija je vrlo dobra, poglavito povijesni prikaz njihove kulture, no mislim da su trebali zaključiti s ovih 20 ep.

    • Ramo's Demons says:

     Ma joj ba nek snimaju jbt.Haha
     Meni se svida ,jer ja ne gledam bas ono svaku tacku serije ako nede nesto pogrese to je meni totalno svejedno…..
     Postujem ja tvoje misljenje brt….:D

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *