Obnove za Gotham, Vikinge i još nekoliko serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za Gotham, Vikinge i još nekoliko serija

Obnove za Gotham, Vikinge i još nekoliko serija

Nakon što su ABC i CW odlučili obnoviti skoro sve serije sa svoga rasporeda, brojni drugi kanali su objavili vijesti o novim sezonama za svoje trenutno najrazvikanije serije.

Prva od njih je Gotham koji je na FOX-u dobio treću sezonu nakon što se u drugoj puno poboljšao u odnosu na početak jer se kao većina stripovskih adaptacija danas počela fokusirati na story-arc, a ne na proceduralne epizode. Iako je gledanost i dalje klimava, serija je dovela još više zlikovaca iz DC-jeve riznice predstavivši Mr. Freezea (Nathan Darrow, House of Cards) Huga Strangea (B. D. Wong, Oz) pa čak i mogućeg Jokera (Cameron Monaghan, Shameless).

S druge strane, History je obnovio Vikinge, svoju jedinu seriju vrijednu pažnje, za petu sezonu s premijerom tijekom sljedeće godine. Nova će sezona kao i trenutna imati 20 epizoda koje će biti prepolovljene za premijeru tijekom drugog dijela godine. Među glumce u petoj sezoni dodan je Jonathan Rhys Meyers (The Tudors, Dracula) u zasad nepoznatoj ulozi.

Od obnova među novacima se ističu Into the Badlands na AMC-u koji je tri mjeseca nakon kraja dobio i drugu sezonu, dok su Freeform i WGN America obnovili teen fantaziju Shadowhuters te dramu Outsiders.

Recenzija: Into the Badlands — Kung-fu šund na američki način

10 komentara
 • Ja sam bio uvjeren da je ovo Vikinzima zadnja sezona, bar je bila takva spika, čini mi se. A Gotham je stvarno iz epizode u epizodu bolji, kad se sitim 1. sezone, ne mogu virovati da san je uspia do kraja pogledati, ašto se tiče Jockera, ovo je već 3-4 put da teasea-ju s tim.
  I da, B.D Wong (OZ), kakav Law & Order :)

  • Gotham mi je stvarno prirasta srcu u zadnje vrime. Iako najvecu karizmu u seriji mi ima pingvin iskreno. Da njega nema nebi to bilo to. Mladi bruce je napokon otisa nadajmo se da se nece ni vratit jer mi je los i negledljiv skroz. Virujen da ce se i fish mooney vratit kad tad. A B.D Wong(OZ) ce bit glavni negativac do kraja sezone izgleda. Sve u svemu nakon ne bas dobre orve sezone ovo ide sve bolje i bolje

   • Fish Mooney je najavljena da se vraća. Mladi Bruce je potpuno besmislen, da bar nestane na duže vrijeme. Drago mi je vidjeti ovoliko ljubavi za Gotham. Ja sam bio odustao u prvoj sezoni zbog procedurala ali čim sam čuo da je u drugoj sezoni serijaliziran odmah sam se vratio i ugodno iznenadio. Od svih superheroja možda mi je jedino Flash bolji.

 • Ma nek su Vikingsi obnovljeni nista drugo nije ni bitno.
  Takoder mi je drago zbog Into the badlands,zasluzila je obnovu serija.
  Isto pratim Outsiders i Shadowhunters koje su ok serije al mi je drago sto su ih obnovili……

  • U Vikingsima po prvi put osjećam razvodnjenu radnju. To je ono što se zna dogoditi kad imaš isplaniranu priču za 10 epizoda a obnovi te za 20. Rijetke serije su uspjevale izaći na kraj sa tim, Vikings je super ali nije jedna od njih. Radije bi da je manje epizoda ali da su baš ono…. packed!

   • Ma meni svida serija al bas mi se svida.Ja sam gledao i gledam oko 60 tv serija ali ova mi je top 5 100%…
    :D

    • E, htio sam ti reći ako već pratiš Outsiders možda ti se svidi i druga WGN serija Underground. Isto je ok serija. Samo zanemari prvih 5 minuta odvratnu i neprikladnu hip hop Kanye West muziku, ne znam kome je palo na pamet da je to dobra ideja.

     • Ma vidicu mozda i pogledam.
      Al imam sad bas puno serija pratim.
      Pa cemo vidit…..:D

   • Da, apsolutno se slažem. Vikinzi su serija koja je previše monocentrična, u 4 sezone nisu uspjeli stvoriti pravog antagonista, previše je vezana uz samog Ragnara, sad pokušavaju s Rollom,ali to je već prekasno, da ne govorim o ovim nepotrebnim sporednim pričama o Oddu i Kwenthrith( stvarno zahvalno ime za tipkati). Mislim,serija je vrlo dobra, poglavito povijesni prikaz njihove kulture, no mislim da su trebali zaključiti s ovih 20 ep.

    • Ma joj ba nek snimaju jbt.Haha
     Meni se svida ,jer ja ne gledam bas ono svaku tacku serije ako nede nesto pogrese to je meni totalno svejedno…..
     Postujem ja tvoje misljenje brt….:D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861