Person of Interest dolazi svome kraju, a Of Kings and Prophets ekspresno otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Person of Interest dolazi svome kraju, a Of Kings and Prophets ekspresno otkazan

Person of Interest dolazi svome kraju, a Of Kings and Prophets ekspresno otkazan

Objavivši datume finala svojih serija, CBS je godinu dana nakon kraja četvrte konačno zakazao datum premijere pete i posljednje sezone Person of Interesta za 3. svibnja.

Već se ranije nagađalo da će serija vrlo brzo doći svome kraju, a glasine je potvrdio i njezin producent J.J. Abrams rekavši kako se skraćenoj petoj sezoni od 13 epizoda pristupalo kao posljednjoj što nam je i drago sad kad je Person of Interest i službeno otkazan.

S druge strane, ABC je nakon dvije emitirane epizode svoje biblijske fantazije Of Kings and Prophets odlučio otkazati seriju. Adaptacija Starog zavjeta, točnije knjiga o Samuelu, prati živote kralja Šaula (Ray Winstone) i njegovog nasljednika Davida (Olly Rix), a radnja je smještena u kraljevstvu Izraela, dok je snimanje obavljeno u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici.

3 komentara
  • Dobro su se sitili stavit person of interest vise. Vec se ceka dugo. I u jednu ruku mi je krivo u drugu ruku drago sta je kraj. Bar nece postat vodenasta
    Preporuka za seriju Bosch. Stvarno prava policijska serija po mom misljenju..

  • Ne kuzim kako misle raspetljati sve u 13 epizoda a da ima smisla. Obzirom da je finale 4 obecavalo tako puno. Zapravo me strah da ne dobijem nesto kao 5, sezona Fringea koja je bila ocajna.

  • Da ne bude kao i prošli put kad nitko nije pitao, što se desilo s rewatchom Sopranosa?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861