CBS-ov jesenski program: Supergirl protiv mladog Batmana ponedjeljkom, CSI je gotov – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS-ov jesenski program: Supergirl protiv mladog Batmana ponedjeljkom, CSI je gotov

CBS-ov jesenski program: Supergirl protiv mladog Batmana ponedjeljkom, CSI je gotov

Čiji su superheroji (i tate) jači, CBS-ovi ili Foxovi? Ponedjeljkom će od iduće jeseni jedan nasuprot drugog stajati CBS-ova Supergirl i Foxov Bruce Wayne, odnosno Gotham. Dva DC-jeva strip-junaka na različitim kanalima u isto vrijeme. Nakon NBC-a, Foxa i ABC-a, i CBS je predstavio svoj jesenski raspored.

Evo što smo doznali:

  • Originalni CSI će završiti dvosatnim finalem 27. rujna, a vraćaju se i članovi izvorne postave, William Petersen i Marg Helgenberger. Nakon toga štafetu preuzima jedini preostali živući CSI: Cyber, na kojeg pada pritisak nastavljanja obiteljskog stabla.
  • Još malo o serijama kojih uskoro neće biti: Person of Interest. Nakon što je najavljeno da će iduća sezona imati samo 13 epizoda, još jedan pokazatelj da se sasvim izgledno radi o posljednjoj sezoni — serija je na klupi do zime.
  • CBS-ov raspored razlikuje se u prvom dijelu jeseni, do studenog, zbog prijenosa američkog nogometa. Isto kao i lani, The Big Bang Theory počinje jesen ponedjeljkom, prije nego će preseliti na četvrtak.
  • A kada se TBBT vrati na četvrtak, mjesto u uvodnom satu ponedjeljka preuzet će nova televizijska super-heroina, Supergirl. Navodno će biti smještena u isti DC-jev televizijski univerzum kao Arrow i The Flash.
  • Nove serije na jesenskom rasporedu su: sitcomi Life in Pieces i Angel From Hell, spomenuta Supergirl, te medicinska drama Code Black i Limitless, procedural sa konceptualnim twistom.
  • Iako je samo petak identičan lanjskom rasporedu, promjena u suštini nema mnogo, sa novim serijama koje popunjavaju rupe u rasporedu.
Dan20.0020.3021.0021.3022.0022.30
PonedjeljakThe Big Bang Theory (od studenog: SUPERGIRL)LIFE IN PIECESScorpionNCIS: Los Angeles
UtorakNCISNCIS: New OrleansLIMITLESS
SrijedaSurvivorCriminal MindsCODE BLACK
ČetvrtakThursday Night Football
Četvrtak
(od studenog)
The Big Bang TheoryLIFE IN PIECESMOMANGEL FROM HELLElementary
PetakThe Amazing RaceHawaii Five-0Blue Bloods
NedjeljaMadam SecretaryThe Good WifeCSI: Cyber
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861