Catastrophe i Bloodline obnovljeni za treće sezone – serijala.com

Catastrophe i Bloodline obnovljeni za treće sezone

Nema baš nikakve poveznice između ovih dviju serija, ali eto nas ovdje. Plus, Law & Order franšiza se vraća.

 1. LorneM says:

  Moze li mi netko preporucit neku dobru komediju? I molim vas nemojte ni u šali spomenuti teoriju velikog praska ni bilo koju drugu seriju sa laugh trackom.

 2. Neven says:

  Čime vas fascinira Stranger things?

  • Krešo says:

   Suštom fascinantnošću.

   • Neven says:

    Ozbiljno sam pitao, baš me zanima. :-) Odgledao sam u 2 dana sve i još uvijek ne znam zašto. Jer stvar zaista nije pretjerano zanimljiva, viđena je milijun puta, najveća fora je što je u osamdesetima. Zapravo cijelo vrijeme atmosferom asocira na E.T. Čekaš samo da na tim bemićima polete. Možda je to fascinantno… ;-)

    • Krešo says:

     Sori, automatski pretpostavio da je komentar cinican. Internet, jebiga.

     Super je serija. Meni je ocjena “već viđeno” opcenito jako otrcana, jer jako je tesko danas napraviti nesto potpuno originalno, a da ne podsjeća na nešto žanrovski slično. Recimo, od zadnje dvije recenzije, ni 11.22.63 ni The Night Of nisu narocito originalne, a cak su i obje u neku ruku remakeovi. Ali nema veze, odlicne su makar bile adaptacije.

     Stranger Things tu jako lijepo plese po granici ocitog hommagea i nostalgije, i to je ok. Istovremeno fino funkcionira kao svoja serija. Jasno da je El direktna analogija ET-u, jasno da kopir– ney, posuđuje od Spielberga, Cronenberga, Kinga… Ali zabavna i lagana na momente, a vrlo brzo potom jeziva i mracna; oboje dosta efektno. Ja sam ravno na pola, pa ne raspadne li se centralna misterija kasnije, ali cak nije ni toliko bitno. Atmosfera je super, muzika je super, misterija je dobra.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *