Bloodline, Roadies i Hand of God među otkazanim serijama – serijala.com
Trenutno čitaš
Bloodline, Roadies i Hand of God među otkazanim serijama

Bloodline, Roadies i Hand of God među otkazanim serijama

Netflix, najveći streaming servis, dosad je vrlo, vrlo rijetko otkazivao svoje serije koje su često imale ogromne budžete. Do te mjere da smo počeli misliti kako im financijsko savjetovanje radi Živi zid štampanjem novaca.

Iduće godine će trećom sezonom završiti Bloodline, serija koja je po epizodi koštala 7 do 8 milijuna dolara, odnosno do završetka će to biti oko 250 milijuna dolara, bez marketinga i dodatnih troškova. Rezultat tog ulaganja je dobra serija koja zapravo nije privukla previše pažnje, naročito sjajnih kritika, ni nagrada.

Druga sezona izašla je ljetos, a iduća će imati deset epizoda i vrlo vjerojatno će je Netflix izbaciti također u ljetnim mjesecima.

Roadies je, pak, odradio samo jednu turneju. Carla Gugino i Luke Wilson glumili su prateće članove rock benda u Showtimeovoj dramediji koja nije uhvatila previše fanova ovog ljeta.

Amazon će, također, vrlo vjerojatno otkazati dramu Hand of God, sa Ronom Perlmanom i Danom Delaney u glavnim ulogama. Ni ona nije pokupila previše pažnje, usprkos najavama ususret premijeri. Druga sezona trebala bi debitirati tijekom ove godine.

2 komentara
  • Za Bloodline Netflixova odluka ima itekakvog smisla te bi me vijest o 4. sezoni neugodno iznenadila. Priča je to koja je savršena za 2 sezone, i činjenica kako su je rastegli na 3 dobrano se osjeti već u 2. sezoni. Ostaje nada kako će završnica biti dostojna 1. sezone.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861