Constantine otkazan i “traži se novi dom”, Wesley Snipes u novoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Constantine otkazan i “traži se novi dom”, Wesley Snipes u novoj seriji

Constantine otkazan i “traži se novi dom”, Wesley Snipes u novoj seriji

Sinoće je i NBC odradio pospremanje te riješio većinu preostalih dilema na svom popisu inventara. Vjerojatno je najbitnije otkazivanje Constantinea, adaptacije DC-jevog stripa koja je imala razmjerno najveću bazu fanova mešu otkazanim NBC-jevim serijama. Vijest u biti nije… vijest, jer je Constantine bio praktički otkazan kada mu NBC jesenas nije dao punu sezonu.

No, Daniel Cerone, autor serije, još nije spreman oprostiti se od Johna Constantinea. Kaže da produkcijski studio Warner Bros traži novi dom za seriju, no ista nagađanja vrtjela su se i pred pola godine:

Od ostalih serija, NBC je otkazao propali pokušaj povratka Katherine Heigel, političku dramu State of Affairs; komediju Marry Me koja je već bila otpisana; dramediju About a Boy nakon druge sezone te sitcom One Big Happy, koji je debitirao proljetos.

Obnove, pak, su dobili: medicinski procedural Night Shift, policijska dramedija The Mysteries of Laura (koja je imala solidnu gledanost, ali vrlo staru publiku) te sitcom Undateable, koji će se u trećoj sezoni emtiirati — uživo, pred publikom, kao što su to učinili sa ovotjednim eksperimentom.

Još nema odluke za serije American Odyssey (koja bi mogla biti otkazan) i AD: The Bible Continues (koja bi mogla biti obnovljena), koje su krenule pred mjesec dana.

NBC je u međuvremenu naručio još pet serija, dvije dramske i tri komedije:

  • Game of Scilence u glavnoj ulozi ima Davida Lyonsa (The Cape, Revolution, E.R.) kao “uspješnog odvjetnika čiji se život mijenja nakon što se susreće sa davno zaboravljenim prijateljima, sa prilikom da isprave grijehe is prošlosti.” Tako nešto. Michael Raymond-James također glumi.
  • The Player u glavnim ulogama ima filmsko i televizijsko akcijsko ime — Wesleyja Snipesa i Philipa Winchestera iz Strike Backa. Serija prati “bivšeg vojnog operativca koji postaje ekspert za sigurnost te ga angažira bogata organizacija sa ciljem sprečavanja najvećih zločina”. Tako nešto.
  • Superstore je povratak Americe Ferrare na televiziju, nakon što je imala ulogu u dramediji Ugly Betty. Komedija prati zaposlenike — voditelje, šljakere, novake, pripravnike — u velikom trgovačkom centru.
  • Crowded pak je multi-cam sitcom sa Patrickom Warburtonom i Carrie Preston kao roditeljima koji nakon 20 godina roditeljstva konačno imaju kuću samo za sebe… Dok se njihove dvije odrasle kćeri ne usele nazad.
  • People Are Talking je još jedan multi-cam sitcom, ovog puta o dvama parovima, susjedima i najboljim prijateljima koji “imaju tendenciju pretjeranog analiziranja i opsjednutosti raznim sitnicama”. Mark-Paul Gosselaar predvodi kvartet.

NBC je već ranije naručio hrpu serija: Shade of Blue sa Jennifer Lopez, komediju Telenovela sa Evom Longoriom, oživljeni stari sitcom Coach, adaptaciju Čarobnjaka iz Oza nazvanu Emerald City te “limitiranu seriju” Heroes Reborn.

Sve o obnovama, otkazivanjima i novim serijama najavljenim tijekom upfront weeka možete naći u našem pregledu.

4 komentara
  • constantine mi je najbolja serija bazirana po stripu (dok nije izašao daredevil); odličan casting – fenomenalan izbor za glavnog glumca, zanimljiva tv verzija chasa, koji je u seriji više sidekick za razliku od stripova gdje je više osobni vozac, zed je isto kul, nema popunjavanja vremena sa žvaljakanjem i PMSiranjem kao večina ženskih likova iz arrowa i flasha; vjerujem da je to i največi problem za šupljoglave amerikance, izgleda da mora bit drame da popuni njihova srca jel to najviše boosta raiting, a ako je raiting loš serija se gasi jer nekom debelom krmku to nedonosi dovoljan profit; gadi mi se ta politika; ovake stvari se gase dok masteršefovi, kardašijensi, bečleri mogu trajat vječno

    • bravo serija je vrhunska samo malo ljudi su medijski bili upoznati za seriju ja sma kucajuci nastavak konstantina 2 ( film) naleteo slucajno na seriju a serija je vrh i da je marketing bio samo malo bolji serija bi bolje prosla od bilo koje serije snimljene do sada. Mislim da serija nije zakazala i da je izvanredno uradjena a da je sam marketing i reklama te iste serije bila bleda

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861