NBC-jev jesenski raspored: Heroesi i Veseli (što radi) Snipes su nove uzdanice – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC-jev jesenski raspored: Heroesi i Veseli (što radi) Snipes su nove uzdanice

NBC-jev jesenski raspored: Heroesi i Veseli (što radi) Snipes su nove uzdanice

Prvi među velikim mrežama, NBC je predstavio svoj jesenski raspored. Iako još uvijek imaju onaj filing raspadajuće mreže, NBC je zahvaljujući par stvari — primarno američkom nogometu — pri vrhu gledanosti televizijske sezone. I koje su onda glavne uzdanice ovog američkog televizijskog giganta? Revival propale i ismijavane serije s prijelaza desetljeća te zaboravljena filmska zvijezda koja teško pronalazi angažman nakon odslužene zatvorske kazne.

Da, Heroesi Reborn te Wesley Snipes među glavnim su novim licima NBC-jevog jesenskog rasporeda. Uz njih, tu je i Greg Berlanti, čije se ime dosad povezivalo sa CW-om i Arrow-verseom, a sada producira novu seriju koja je dobila najbolje mjesto na rasporedu — ono nakon pjevačkog showa The Voice. Triler Blindspot ide ponedjeljkom, a također iza The Voicea, ali utorkom, ići će medicinska drama Heartbreaker sa Melissom George. Odmah nakon slijedi jednosatni zabavni show Neila Patricka Harrisa, sniman prema britanskoj licenci i naručen za deset epizoda.

Srijeda je ista kao i lani, a četvrtak — nekadašnji stup programa, poznat po kultnim komedijama — podosta je izmjenjen. Okosnica je NBC-jeva glavna dramska serija, The Blacklist sa Jamesom Spaderom, a ispred i iza su “nova” i nova serija. Heroes Reborn je nastavak serije koja je negdje 2009. godine bila hit i televizijska fascinacija jedno kratko vrijeme, pa potom uglavnom podsmjeh i “one season wonder”. Večer će zatvoriti akcijski The Player, koji u glavnoj ulozi ima Wesleyja Snipesa… što bi bila bitna vijest pred jedno 20 godina.

Petak bez Constantinea popunjavaju dvije humoristične serije — Undateable, koji će od sada biti live-show, te novi sitcom People are Talking. Nedjelja ostaje rezervirana za prijenos utakmica NFL-a.

Mreža još uvijek nije odlučila što će sa serijama koje su krenule ovog proljeća, American Odyssey i A.D. The Bible Continues.

NBC-jev jesenski rapsored u nastavku, sa novim serijama ispisanim velikim slovima.

Dan20.0020.3021.0021.3022.0022.30
PonedjeljakThe VoiceThe VoiceBLINDSPOT
UtorakThe VoiceHEARTBREAKERBEST TIME EVER WITH NEIL PATRICK HARRIS (od studenog: Chicago Fire)
SrijedaThe Mysteries of LauraLaw & Order: SVUChicago P.D.
ČetvrtakHEROES REBORNThe BlacklistTHE PLAYER
PetakUndateablePEOPLE ARE TALKINGGrimmDateline
NedjeljaSunday Night Football
Komentari (1)
  • Reddington mi ostaje na četvrtku, fino… Svidjela mi se ta promjena, ovo proljeće su mi sve što gledam natrpali od nedjelje do utorka, pa mi ovo super došlo

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861