Prvi pogled na nove NBC-jeve nove serije i teaser za Heroes Reborn – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi pogled na nove NBC-jeve nove serije i teaser za Heroes Reborn

Prvi pogled na nove NBC-jeve nove serije i teaser za Heroes Reborn

Nakon što su predstavili raspored, NBC je prvi predstavio trailere svojih novih serija. Nažalost, jer se očito i traileri na YouTubeu moraju geografski restriktirati, nadajmo se da sljedećih nekoliko neslužbeno uploadanih video clipova neće nestati 15 minuta nakon objave vijesti. Uglavnom, NBC je objavio trailere samo jesenskih serija, ali ne i Heroesa — ispod je malo stariji teaser — već samo prvu fotku iz mini-serije, u kojoj će biti Zachary Levi.

https://www.youtube.com/watch?v=C6zVQXpUe_0

The Player

The Player u glavnim ulogama ima filmsko i televizijsko akcijsko ime — Wesleyja SnipesaPhilipa Winchestera iz Strike Backa. Serija prati “bivšeg vojnog operativca koji postaje ekspert za sigurnost te ga angažira bogata organizacija sa ciljem sprečavanja najvećih zločina”. To je Winchester, da ne bi bilo zabune.

Blindspot

Proceduralno-misteriozni triler o zgodnoj djevojci (Jaimie Alexander) koja je pronađena gola na Times Squareu. Dakle, normalna stvar za New York, minus “zgodna” i “djevojka”. Ona nema pojma tko je, njeno je tijelo prekriveno tetovažama, a na leđima je ispisano ime FBI-jevog agenta. Zajedno s njime shvaća da su poruke na njenom tijelu zločini koje trebaju riješiti, zajedno s misterijom njenog identiteta.

Heartbreaker

Medicinska drama sa Melissom George u glavnoj ulozi kao svjetski poznata kardiokirurginja (primjetite ironiju naziva), “tvrdoglava i neustrašiva, ona radi prema svojim pravilima”.

People are Talking

Multi-cam sitcom o dvama parovima, susjedima i najboljim prijateljima koji “imaju tendenciju pretjeranog analiziranja i opsjednutosti raznim sitnicama”. Mark-Paul Gosselaar predvodi kvartet.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861