Recenzija: Daredevil – prvi Marvelov projekt za Netflix opravdao je očekivanja – serijala.com

Odlično napravljena stripovska adaptacija diči se sjajnim scenama borbe, ali i zdravom dozom klišeja i smiješnih dijaloga.

 1. NikolinaS says:

  Nisam još stigla pogledati ovo, ali vjerojatno ću uskoro kada završi ova tv sezona. No, samo sam čula pohvale pa me baš zanima. Sviđa mi se recenzija jer mi djeluje kao do sada najrealniji tekst.

  P. S. Nisam imala još priliku pohvaliti novi izgled stranice – odličan mi je! Pogotovo kada ovako otvorim recenzije pa me dočeka velika slika s osnovnim podacima – savršeno! Skroz padam na takve stvari :))

 2. Denis Jelec says:

  Solidna recka. Jedina razlika je valjda što bih seriji (ali i Netflixu za nju) dao peticu (edit, 9/10 na toj skali). Thumbs up.

 3. Robisierra says:

  Pogledao sam tek osam epizoda ali za sada jako jako dobro. Pohvale naravno za recenziju (y)

 4. Sauron's Finest says:

  10/10 od mene; i da imam deset palčeva sve bi ih digo
  daredevil i punisher mi je najbolje marvelovo štivo iz djetinstva, radovao sam se svakom filmu koji je izlazio i razočarao me svaki, tako da sam bio mnogo skeptičan kad sam ćuo da snimaju ovu seriju, pogotovo kad je na repertuaru arrow i flash koji svakim korakom prekidaju svaku vezu sa stripom, izdeformirani su, dramasti i hvata me mamurluk poslije svake epizode.
  iako je samo finale moglo biti bolje, serija je odlična, na svakom koraku miriše na frank millera, kingpina je lik prokleto dobro odglumio, fight scene fenomenalne – pogotovo sa nobuem, nevjerovatna mi je borba iz jednog kadra na kraju druge sezone, tako nešto se nije vidjelo još od oldboya, ima easter eggova na bacanje – jedva se čeka u drugoj sezoni bullseye i stick & stone; i uvodnu špicu nisam vidio/čuo toliko dobru još od game of thronesa…svaka čast
  netflix mi je porastao u očima poslije ovoga, teško mi je čekati 2016 za drugu sezonu i radujem se što će snimat iron fista i power mana

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *