Constantine neće biti produžen, Cristeli puna sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Constantine neće biti produžen, Cristeli puna sezona

Constantine neće biti produžen, Cristeli puna sezona

Rezime manjih vijesti u proteklih tjedan dana: loše vijesti za Constantine i Red Band Society, još lošije za Matador, tragovi pozitive za Selfie i Manhattan Love Story te dobre vijesti za Cristelu. Redom:

 • NBC je potvrdio da neće naručiti dodatne epizode povrh inicijalnih 13 za Constantine. Službeni razlog je da mreža “ima previše dramskih serija za sredinu sezone”, ali da je Constantine bio dovoljno uspješan, našlo bi se mjesta. S mreže napominju da ovo ne isključuje narudžbu druge sezone, ali uzmite to s rezervom.
 • Slične, ali lošije vijesti za Red Band Society — Fox je također potvrdio da neće naručiti nove epizode povrh dosadašnjih trinaest, ali i da povlači seriju s rasporeda nakon deset emitiranih epizoda. Kada će preostale tri biti emitirane nije poznato, ali potpuno je sigurno da serija neće doživjeti novu sezonu.
 • Kao što je neće dobiti ni Matador, akcijska serija mreže El Rey, koju je lani pokrenuo česti suradnik Quentina Tarantina, Robert Rodriguez. Iako je serija koju su kreirali Bob Orci i Alex Kurtzman prije početka emitiranja dobila drugu sezonu, mreža je nakon loših rezultata van američkog tržišta odlučila povući narudžbu.
 • I dok će tri epizode Red Band Societyja zasad stajati u limbu, preostale epizode dviju drugih otkazanih jesenskih serija — ABC-jevih komedija Selfie i Manhattan Love Story — završit će na streaming servisu Hulu. Ovo ne znači da će ih Hulu pokupiti i nastaviti nove sezone, već samo emitirati ono što je ABC škartao.
 • I na kraju jedina pozitivna vijest — u sezoni kada praktički sve nove komedije propadaju, ABC-jeva Cristela dobiva produljenu sezonu od 22 epizode, odnosno dodatnih devet epizoda. Jedina druga komedija koja je ove jeseni produžena je također ABC-jev Black-ish.
10 komentara
 • nabijem ih… Constantine je, ako ćemo gledati prema stripu, sjajan… To što ni strip nije pretežno popularan, pošto nije baš lako štivo… e jebiga… ali, svima koje znam, a da su čitali i strip, je odličan…

  u usporedbi sa onim filmskim smećem, fenomenalan

  Red band society nije moja tematika, ali o seriji sam čuo samo dobre stvari

   • od dosadašnjih 6 epizoda, 3 su bile slabe, no to je najmanji problem i da se popraviti…
    Bitno da su uhvati ono što je najteže, a to su pravi glumac i Hellblazer atmosfera… Strip je čisti punk, serija je čisti punk! Meni je odmah bilo jasno da neće svakome sjesti, odnosno da će sjesti malo ljudi…

    • Nije to uopce problem, serija je radjena za siroku publiku (NBC pobogu) i prilicno je genericna (ajde Constantine je super) i lisena “nepodobnih” dijelova iz stripa.

 • Serija je odlična, ne znam koji im je klinac pa neće dalje… Serija nije za svakoga, to je istina, ali je atmosfera odlična, a lik Constantina je odlično odrađen…do duše,mišljenje je subjektivno,al siguran sam da ima jos dosta ljudi koji ga gledaju…kao i grimma…
  Ja ću se ipak nadat da će ga produžit…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861