Puna sezona za Forever, produžena za Marry Me i friška figa za Selfie – serijala.com
Trenutno čitaš
Puna sezona za Forever, produžena za Marry Me i friška figa za Selfie

Puna sezona za Forever, produžena za Marry Me i friška figa za Selfie

Dobra vijest / loša vijest sa ABC-a. Punu sezonu dobila je ABC-jeva drama sa elementima nadnaravnog, Forever, koja dobiva dodatnih devet epizoda, odnosno ukupne 22 za prvu sezonu. S druge strane, mreža je otkazala komediju Selfie, koja je imala Karen Gillan i Johna Choa u glavnim ulogama. Očekivana vijest uslijedila je nakon što je mreža prvo otkazala serijin humoristični par, Manhattan Love Story. I dok će Selfie sljedećeg utorka još biti na rasporedu, nepoznato je kada će ostatak 13-epizodne narudžbe biti emitiran, ako uopće.

Dalje, Fox je otkazao reality show Utopia, koji vas više neće zbunjivati nepostojećom vezom sa mnogo vam dražim, istoimenim britanskim trilerom. Ta serija će dobiti američki remake, ali na HBO-u i uz pomoć Davida Finchera. Detalji su još uvijek šturi, doduše.

Natrag na pozitivnije vijesti: NBC je produljio prvu sezonu komedije Marry Me, ali ne za standardnih devet, već samo pet epizoda. To brojku diže na ukupno 18 za prvu sezonu. Kaže Nielsen, ovo je druga najgledanija debitantska komedija ove sezone, iza ABC-jevog Black-ish, što je više marketinški uljepšan podatak nego ohrabrenje za NBC. Ne, serija nije hit.

I na kraju: ABC, CBS i CW objavili su datume povratka niza serija sa svog lagera za zimske mjesece.  Marvelova Agent Carter stiže kao zamjena za S.H.I.E.L.D. i emitirat će se utorkom s početkom 6. siječnja te odraditi svojih 13 epizoda do povratka SHIELD-ovaca početkom ožujka. Komedija-mjuzikl Galavant dolazi dva dana ranije, 4. siječnja te će emitirati po dvije epizode tjedno do povratka bajkovitog Once Upon a Time, također početkom ožujka.

CBS javlja da će Mentalist u posljednju sezonu krenuti u nedjelju, 30. studenog, a reality showovi Survivor i The Amazing Race vraćaju se 17-og, odnosno 19-og prosinca. Njihov sestrinski CW, pak, kaže da će dramedija Hart of Dixie vraća 9. siječnja sa četvrtom sezonom od 10 epizoda. Posljednjom? Možda, ali CW je zasad ne reklamira kao takvu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861