CBS obnovio jedanaest serija, a HBO otkazao Togetherness – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio jedanaest serija, a HBO otkazao Togetherness

CBS obnovio jedanaest serija, a HBO otkazao Togetherness

Nakon što je matični NCIS nedavno dobio obnovu za još dvije sezone, ni budućnost njegovih spin-offova nije bila upitna pa je za NCIS: Los Angeles naručena osma, a za NCIS: New Orleans treća sezona.

Procedurali Blue Bloods, Hawaii Five-0 i Elementary su također obnovljeni, zajedno s političkom dramom Madam Secretary, Scorpionom te reality showovima Survivor i The Amazing Race. Od komedija se ističu Mom i 2 Broke Girls, a veteranski The Big Bang Theory je već prije nekoliko godina dobio obnovu do desete sezone koja počinje ove jeseni.

CBS-ove serije koje još uvijek nisu dobile obnovu su većinom novaci poput Supergirl, Life in Pieces, LimitlessaCode Black, no tu su još i spin-off mrežine dugogodišnje uspješnice CSI: Cyber te Criminal Minds i njegov spin-off Criminal Minds: Beyond Borders.

The Good Wife ipak ima definiran kraj: ova sezona je posljednja

S druge strane, mreža koja inače daje službeni završetak većini svojih serija, odlučila je otkazati Togetherness nakon dvije tihe, ali emotivno jake sezone. Ova humoristična drama braće Duplass, Marka (The League) i Jaya (Transparent) se bavila vezama između ljudi, ali i o tome kako one slabe zajedno s međusobnim razumijevanjem.

Dražestan osmeroepizodni prikaz mlade obitelji i centralnog para u polaganoj dezintegraciji dok traže ono što zapravo žele u životu uspijevao je biti topao i ne osuđujuć, dok je istovremeno prikazivao i spone prijateljstva koje traju cijeli život. Finale druge sezone je zakazano za 10. travanj, a HBO je u službenoj objavi izjavio kako se raduje budućoj suradnji s autorima ove serije.

3 komentara
  • Zalosti me kad u istom clanku procitam da je primjerice 2 broke girls u novoj sezoni,, a savrseni Togetherness ne.

    • He he, Togetherness je jedna od rijetkih serija koju mi se nije niti dalo upaliti a Supergirl sam odustao prije dvije epizode. Pogledat ću samo crossover sa Flashom. Mreže ko da me slušaju.

  • Ma CBS obnovio sve serije a nije Supergirl koja je sve bolja i bolja serija.
    Al to je samo moje misljenje…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861