The Good Wife ipak ima definiran kraj: ova sezona je posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Wife ipak ima definiran kraj: ova sezona je posljednja

The Good Wife ipak ima definiran kraj: ova sezona je posljednja

Bilo je sve samo ne potvrđeno do danas, a sada je i službeno. CBS je donio presudu: The Good Wife završava nakon aktualne, sedme sezone. To je najavljeno reklamom tijekom sinoćnjeg Super Bowla (prema prvim brojkama drugog najgledanijeg u povijesti). Niz od “finalnih devet epizoda”, najavljuje mreža, kreće 14. veljače, sa zakazanim krajem 8. svibnja. Prikladno, jednostavno i direktno — ta epizoda nazvana je “End”.

Priča o kraju serije počela se kotrljati nakon što autorski, bračni par Robert i Michelle King najavili da napuštaju seriju, a glavna zvijezda Julianna Margulies maltene je potvrdila nagađanja pred dva tjedna, rekavši da je “nezaposlena od travnja”.

Nisu ovo loše vijesti. The Good Wife je jedna od najnagrađivanijih serija sa “standardnih” broadcast mreža posljednjeg desetljeća, no njeno vrijeme već od protekle sezone dolazi kraju. Dosta je praznog hoda i recikliranih priča bilo i ove sezone, pa je dobro da serija ima definirani završetak u skorijoj budućnosti.

Serija je dosad nominirana za 39 nagrada Emmy, od čega dva puta za najbolju seriju u prve dvije sezone, dok su njene glumice Julianna Margulies i Archie Panjabi nagrađivane za najbolju glavnu i sporednu glumicu. Niz nominacija dobili su i sporedni glumci, Josh Charles, Alan Cumming i Christine Baranski.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861