Supernatural izgledan za 12. sezonu, The Good Wife možda pred završetkom – serijala.com
Trenutno čitaš
Supernatural izgledan za 12. sezonu, The Good Wife možda pred završetkom

Supernatural izgledan za 12. sezonu, The Good Wife možda pred završetkom

Kada je krenula prva sezona Supernaturala, CW kao mreža još nije postojala, a gore potpisani autor je završavao srednju školu i mislio da je Prison Break fora serija. U svoju obranu: prva sezona je čak bila zabavna, iako je ostatak bio nepotreban i često glup. No, uglavnom! Supernatural i dalje traje, a možda će se nastaviti još barem godinu i pol dana.

Sve zapravo ovisi o Jensenu Acklesu i Jaredu Padaleckom, za koje šef CW-a Mark Pedowitz kaže da se prilično zabavljaju u svojim ulogama. “Serija se drži bolje nego lani, bolje nego što smo se nadali. Nadam se da ćemo je vidjeti opet.” Dakle, sve je na braći Winchester, pa je prilično izgledno da će veteranska serija dobiti i dvanaestu sezonu.

S druge strane, The Good Wife će biti završena nakon sedme sezone — barem što se tiče njenih autora i showrunnera, bračnog para Roberta i Michelle King. Dvojac je potvrdio da nakon kraja aktualne sezone više neće biti uz seriju i seli pažnju na nove projekte, no konačna odluka je na CBS-u.

Ispada da ćemo, nakon prethodnih godina srtrepnje oko budućnosti serije, sada držati fige da je CBS ne obnovi i produži dulje od njenog vijeka trajanja. The Good Wife u zadnjih godinu i nešto više nije na nivou ranijih sezona, često nominiranih za Emmyje, biranih među najboljim serijama godine. Naravno, i dalje nam je dovoljno draga da je nastavljamo gledati, no ipak bi najbolje bilo završiti je na vrijeme.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861