Novi superheroji: Punisher na Netflixu, autor Farga radi X-Men seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi superheroji: Punisher na Netflixu, autor Farga radi X-Men seriju

Novi superheroji: Punisher na Netflixu, autor Farga radi X-Men seriju

Nakon uspješnog pokretanja svog superherojskog klana Daredevilom i Jessicom Jones, Netflix planira proširiti svoj Marvelovski portfelj još jednim anti-junakom. Jon Bernthal će biti Punisher u drugoj sezoni Daredevila, no Netflix već gleda u budućnost i planira spin-off seriju, koja bi bila šesta u tom Marvel paketu.

Daredevil i Jessica Jones su već krenuli, za ovu je godinu najavljen Luke Cage, kasnije slijedi Iron Fist te naposlijetku mini-serija The Defenders, koja će ih sve okupiti. Punisher, pravim imenom Frank Castle, je lik iz Marvelove riznice, anti-heroj koji nakon ubojstva supruge i djece kreće na osvetnički pohod bez milosti.

Lik Punishera je u proteklih tridesetak godina dobio nekoliko inkarnacija — 1989. godine glumio ga je Dolph Lundgren, potom 2004. godine Thomas Jane, a četiri godine kasnije Ray Stevenson.

https://www.youtube.com/watch?v=y44m5739m-4

Usput, vijest o još jednoj Marvelovoj seriji, Legion — ovog puta na FX-u. Na filmskom platnu, studio 20th Century Fox drži prava na likove iz X-Men stripova, pa će tako serija iz tog univerzuma završiti na Foxovom kabelskom kanalu. Najzanimljivija stvar — pisat će je autor i glavni scenarist dosadašnje dvije sezone Farga, Noah Hawley. Priča prati sina Charlesa Xaviera aka. Profesora X, anti-heroja koji pati od šizofrenije, a svaka od njegovih osobnosti kontrolira neku od niza supermoći koje posjeduje.

Također, Marvel i Fox već razvijaju drugu X-Men seriju, Hellfire, baziranu na likovima iz srodnog univerzuma.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861