Trailer: Diane Lockhart počinje iznova u The Good Fight – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Diane Lockhart počinje iznova u The Good Fight

Trailer: Diane Lockhart počinje iznova u The Good Fight

The Good Wife je završila kako je završila (vrlo slabo i traljavo), no nekad vrlo dobra i hvaljena pravnička drama nastavit će se kroz spin-off stvoren da pokrene CBS-ov streaming servis All Access. Još nekih mjesec dana ostalo je do 19. veljače i premijere, a CBS sada ima i prvi pravi trailer.

Serija se nastavlja godinu dana nakon događaja u finalu serije, a posuđuje će barem dva glavna lika iz matične serije: Diane Lockhart (Christine Baranski) i Luccu Quinn (Cush Jumbo), a sada im se pridružuje Rose Leslie koja iz Igre prijestolja zna da Jon Snow ne zna ništa. Poznato je i da ne trebate čekati pojavljivanje Alicie Florrick, no bilo je za očekivati da se Julianna Margulies više ne želi pojavljivati u seriji.

Osim toga, na seriji nastavljaju raditi njeni originalni autori i showrunneri, bračni par Robert i Michelle King. Kažu da će se poslužiti novostečenom slobodom “emitiranja” na streaming servisu, te biti ponešto eksplicitniji nego inače, na što ih je pritiskala regulativa američke javne televizije. Prva epizoda će ići na CBS-u vulgaris, dok će ostalih devet epizoda biti ekskluzivno za streaming servis CBS All Access.

https://www.youtube.com/watch?v=Sv7BEXo0YjI

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861