Trailer: Prison Break se vraća iz mrtvih, kao i njihov glavni lik – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Prison Break se vraća iz mrtvih, kao i njihov glavni lik

Trailer: Prison Break se vraća iz mrtvih, kao i njihov glavni lik

Braća se vraćaju, a premijera povratničke pete sezone sve je bliže. Fox ju je zakazao za 4. travnja ove godine, a usput je objavio i novi trailer. Vjerojatno znate sve što trebate znati ovdje.

Wentworth Miller i Dominic Purcell kao braća Michael Scofield i Lincoln Burrows se vraćaju, usprkos onoj sitnoj činjenici da je Michael poginuo u finalnom tv-filmu The Final Break. Kako? Fox objašnjava da će priča biti “logično i uvjerljivo objašnjenje unutar svijeta Prison Breaka, gdje je ključan niz riječi “u svijetu Prison Breaka“.

Michael je ponovo taj koji je zarobljen u zatvoru, a Linc i kompanija ga moraju spasiti u ovih devet epizoda. Plus, T-Bag ima novu ruku.

https://www.youtube.com/watch?v=Tr9ESD9YGGo

4 komentara
  • T-bag je jedan od boljih likova u seriji koja iskreno nije nista posebno ali ce je dosta ljudi gledat jer je dovoljno dobra za izgubit vrime. Iako vise nema onaj wow efekt ka sta je imala kad se tek pojavila

  • Nema serije ko pb. Nije ti u top 50 serija, svjestan si da ne odise nekom kvalitetom, ali tako rado ces joj dat dio svojeg vremena

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861