Teaser: Better Call Saul vraća popularnog negativca iz Breaking Bada – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Better Call Saul vraća popularnog negativca iz Breaking Bada

Teaser: Better Call Saul vraća popularnog negativca iz Breaking Bada

Prije nego je serija počela, kada je još ideja prequela Breaking Badu bila u povojima, nagađalo se o mogućim gostovanjima poznatih likova, među ostalim i Walteru Whiteu prije nego je postao Heinsenberg. Better Call Saul je uz glavnog lika posudio i Mikea Ehrmantrauta, no srećom nije se previše oslanjao na evociranje nostalgije na jednu od najpopularnijih serija televizije u zadnje vrijeme.

Fanovi su dosta brzo otkrili da prva slova naziva epizoda druge sezone čine anagram FRINGISBACK, a teoriju sada podgrijavaju AMC i Giancarlo Esposito, najavljujući povratak najznačajnijeg negativca Breaking Bada, Gusa Fringa. Njega je s Walterom Whiteom spojio upravo Saul Goodman — koji je u Saulu još uvijek Jimmy McGill — a kako će ga Vince Gilligan i ekipa integrirati u novu sezonu još nije poznato. Esposito kaže, “Radnja je u vremenu kada je on nije zreo kao kada smo ga ostavili. Još uvijek traži svoj put.”

Premijera treće sezone zakazana je za 10. travnja.

Komentari (1)
  • Prva i druga sezona su odlične. Mislim da će naredna sezona biti još interesantnija s obzirom da se još uvijek nije pojavilo dosta likova iz Breaking Bad-a. Svakom epizodom zapravo saznajemo više o samom Breaking Bad-u, njegovim počecima i priči uopšte. Serija je obavezna za sve koji su pregledali Breaking Bad jer svojom idejom predstavlja dodatnu sezonu tj. predsezonu samog Breaking Bad-a. 10+ ocjena :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861