24 bez Jacka Bauera u razvoju, Prison Break kreće s produkcijom – serijala.com
Trenutno čitaš
24 bez Jacka Bauera u razvoju, Prison Break kreće s produkcijom

24 bez Jacka Bauera u razvoju, Prison Break kreće s produkcijom

Trend vraćanja serija iz mrtvih više nije samo trend, već svakodnevica. Fox odbrojava dane do povratka Dosjea X — već iduće nedjelje — a u planu imaju povratak drugih uspješnica. Prison Break je najavljen još prošlog ljeta, a Wentworth Miller i Dominic Purcell kao Michael Scofield i Lincoln Burrows se vraćaju, usprkos onoj sitnoj činjenici da je Michael poginuo u finalnom tv-filmu The Final Break.

Snimanje bi trebalo krenuti na proljeće, usprkos tome što su oba glavna glumca sada okupirani novom CW-jevom superherojskom serijom, Legends of Tomorrow. Producenti se nadaju da će uspjeti okupiti i dio stare postave, prvenstveno Sarah Wayne Callies i Roberta Kneppera kao Saru i T-Baga. Deset epizoda najavljeno je za povratničku sezonu.

A kad je bal, nek je maskembal — Fox želi nastaviti i akcijski 24, usprkos tome što je Kiefer Sutherland odlučio da je gotov sa tom serijom. Jack Bauer je objesio pištolj o klin, no Fox planira novu seriju, zasad nazvanu 24: Legacy. Pilot epizoda je naručena, postava će biti nova, a Fox se nada uspješnom oživljavanju franšize “za novu eru.”

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861