Fox radi na novoj inačici “24”, ali ovaj put bez terorista i CTU-a – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox radi na novoj inačici “24”, ali ovaj put bez terorista i CTU-a

Fox radi na novoj inačici “24”, ali ovaj put bez terorista i CTU-a

Ranije ove godine Fox je predstavio 24: Legacy, spin-off miniseriju od dvanaest epizoda, s novim glumcima i bez Jacka Bauera. Serija je svoju premijeru imala u najboljem terminu u kojem neka serija može imati premijeru – odmah nakon Super Bowla. Sedam mjeseci poslije – 24: Legacy više ne postoji.

No, 24 je Foxov veliki hit i još veća franšiza koju valja pošteno iscrpiti. Deadline javlja kako mreža razvija potencijalnu novu verziju posljednje network drame koja je osvojila Emmy za najbolju dramsku seriju i koja će preuzeti popularni format izvornika koji se događa u stvarnom vremenu. Serija bi trebala imati ženu u glavnoj ulozi, a format se preusmjerava na – kazneno pravosuđe.

Ako sada zamišljate odvjetnicu koja uz zvuk popularnog žutog sata premeće papire po stolu – niste jedini. No, ideja je nešto drugačija. Novi 24 pratit će tužiteljicu koja otkriva pravnu zavjeru i kojoj vrijeme nije prijatelj u borbi za spas zatvorenika suočenog s pogubljenjem i koji je možda nevin.

Howard Gordon, Brian Grazer i bivši scenarist/producent AMC-jeve serije The Killing, Jeremy Doner, bit će izvršni producenti za 20th Century Fox TV i Imagine TV. Doner će napisati scenarij s Gordonom, koji je vodio originalnu seriju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861