24: Fox priprema novu verziju svoje legendarne serije – serijala.com
Trenutno čitaš
24: Fox priprema novu verziju svoje legendarne serije

24: Fox priprema novu verziju svoje legendarne serije

Pored riječi “besmrtno” u rječnicima stajat će Jack Bauer i njegov 24. Prije nekoliko mjeseci pisali smo o tome kako mreža još uvijek želi stvarati priče iz tog svemira, a na nedavnoj INTV konferenciji u Izraelu, čelnik mreže, Gary Newman, malo je pojasnio što se točno planira za budućnost serije.

Prvo – Kiefer Sutherland se ne vraća i nema nikakve naznake da bi se to moglo promijeniti.

Prošle godine otkazan je Legacy kojem čak ni Super Bowl nije pomogao da se zadrži dulje od 12 epizoda na televizijskim ekranima. Otkazivanje nakon prve sezone nije teško palo nikome jer se malo tko uopće sjeća radnje i pojedinosti te nesretne sezone. Legacy je pokazao sav zamor materijala i nemaštovitost scenarističke sobe koja je prva trebala letjeti van na guzicu. Corey Hawkins nije zaslužio materijal koji je dobio, a Howard Gordon i Brian Grazer bi hitno trebali dovesti novu krv.

Fox radi na novoj inačici “24”, ali ovaj put bez terorista i CTU-a

I zato je sada Fox naručio i dobio nove scenarije od… Howarda Gordona i Briana Grazera.

Nema veze, pisali smo o tome i kako će novi 24 konačno pokušati nešto novo i uzbudljivo i Deadline je prenio kako mreža razvija potencijalnu novu verziju koja će preuzeti popularni format izvornika koji se događa u stvarnom vremenu. Ta serija je trebala imati ženu u glavnoj ulozi, a format se preusmjerava na – kazneno pravosuđe. Odvjetnica koja pokušava spasiti svog klijenta od električne stolice u utrci s vremenom. Moglo bi biti dobro.

Pročitaj još

I zato je Gary Newman najavio kako… nisu još odustali od terorista i da će 24 vjerojatno i dalje imati isti format s istom ili malo drugačijom radnjom. Teroriste iz Iraka i Afganistana vjerojatno će zamijeniti s “tko-nam-je-sad-neprijatelj” verzijom.

Od ostalih vijesti s Foxa – Newman je potvrdio kako su obnove za Gotham, LA to Vegas i Empire u planu, a Last Man on Earth i The Exorcist će ipak još malo pričekati.

Komentari (1)
  • Imate zeleno svetlo sto se mene tice vartite nam najbolju seriju ikada, ali da bude barem priblizno kao nekada i da zena da bude glavni junak zasto da ne!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861