Trailer: Peta sezona CW-ove post-apokaliptične serije The 100 počinje uskoro – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Peta sezona CW-ove post-apokaliptične serije The 100 počinje uskoro

Trailer: Peta sezona CW-ove post-apokaliptične serije The 100 počinje uskoro

Iako smo malo zaostali s CW-ovom post-apokaliptičnom The 100 zbog goleme ponude serija sa svih strana – mreža je jučer predstavila trailer za novu sezonu. Serija koja je počela sporo i vrlo neugodno, kroz prvu sezonu (ali i odličnu drugu) preobrazila se u jednu od najuzbudljivijih koju je ova mlada mreža ponudila. Dio uredništva je zapeo negdje pri početku četvrte sezone, ali stići ćemo. Stvarno.

Peta sezona naručena je u ožujku prošle godine, a kupljeno je trinaest epizoda – što je idealan omjer za seriju koja iz godine u godinu podiže svoj tempo i juri kroz veliku količinu radnje i priče. Peta sezona počela se snimati krajem kolovoza 2017., a a snimanje je završilo u siječnju 2018. Emitiranje je najavljeno za veljaču ove godine, ali planovi se se malo izvitoperili i 24. travanj je na koncu određen kao datum premijere.

Peta sezona odigrava se čak šest godina nakon događaja iz četvrte sezone, a producenti su najavili kako će se ovaj put više baviti samim likovima i njihovim odnosima. Očekuje se da će i veći dio sezone biti ispričan kroz flashbackove.

Jason Rothenberg je na prošlogodišnjem mitingu televizijskih kritičara (TCA) spomenuo kako nema plan završiti seriju s petom sezonom, ali i da nije pričao s čelnikom mreže, Markom Pedowitzom, oko možebitne obnove za šestu sezonu. Bilo kako bilo, gledatelji trebaju i dalje gledati, a CW će brojati očne jabučice pred televizorima. Peta sezona kreće 24. travnja.

https://www.youtube.com/watch?v=giiIq7t4oMQ

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861