Prison Break se vraća 10-epizodnom mini-serijom – serijala.com
Trenutno čitaš
Prison Break se vraća 10-epizodnom mini-serijom

Prison Break se vraća 10-epizodnom mini-serijom

Fox je potvrdio da se braća vraćaju u zatvor da bi ponovo iz njega pobjegli. Nakon par mjeseci glasina i najava, vijest su sada službeno potvrdili, pa će se Prison Break vratiti 10-epizodnom mini-serijom.

Autor serije Paul Scheuring trenutno piše sezonu koja će se nastaviti par godina nakon događaja u finalu, te će adresirati “pitanja koja su postavljena tijekom serije”.

Wentworth Miller i Dominic Purcell kao Michael Scofield i Lincoln Burrows se vraćaju, usprkos onoj sitnoj činjenici da je Michael poginuo u finalnom tv-filmu The Final Break.

Kako? Fox objašnjava da će priča biti “logično i uvjerljivo objašnjenje unutar svijeta Prison Breaka, gdje je ključan niz riječi “u svijetu Prison Breaka“. Jer to je ipak serija koja je prikazala odrubljenu glavu jednog od glavnih likova u kartonskoj kutiji, da bi kasnije potom rekla ‘lol jk nvm’ i vratila Saru Tancredi u život.

3 komentara
  • Nije loša serija tako da bi i mogao pogledati nastavak te priče. Malo su zabrljali sa tom odrubljenom glavom ali priča u kojoj se Michael vraća je ok s obzirom da tijelo nikada nisu ni prikazali…tu dolazi do izražaja dobar scenarist koji će to napraviti opravdanje koje će se činiti moguće. Ipak je to serija koja malo ležernije shvaća neke stvari.

  • odlična prva sezona, sve poslije je suvišno; najbolje realizirani cliffhangeri u serijama što sam vidio (odma poslije berserka)

  • Prva sezona odlicna,ostalo sve mekano sranje.uopce me neveseli povratak ovoga koliko me lani veselija povratak 24.
    Radije bi da su snimili jos samo jednu sezonu the followinga i napravili odlicnu sezonu jer zavrsilo mi je bzvz.tj.zavrsilo je na nacin da ce za 5 godina fox napravit mini seriju od 10 nastavaka the followinga

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861