The Good Fight započinje nove bitke krajem idućeg mjeseca – serijala.com

The Good Fight započinje nove bitke krajem idućeg mjeseca

Četvrta sezona izvrsne pravničke drame The Good Fight završila je prije godinu dana i to ranije nego što je trebala. Globalna pandemija srezala je sezonu za par epizoda, ostavljajući dio priča i raspleta, kao i oproštaj od dvoje vodećih likova, za ovu godinu.

Premijera pete sezone oprostit će se od Cush Jumbo (Lucca Quinn) i Delroya Linda (Adrian Boseman) koji su zajedno s Christine Baranski 2017. godine pokrenuli ovaj spin-off popularne The Good Wife. Dok sami glumci odlaze iz serije kako bi se posvetili drugih projektima, njihovi likovi dat će otkaz u većinski afroameričkoj odvjetničkoj firmi koju zajedno drže na nogama. Prazninu na vodećoj poziciji u firmi pokušat će popuniti Diane i Liz, dok će Charmaine Bingwa (Little Sista), Mandy Patinkin (Homeland) i Wayne Brady (Whose Line Is It Anyway?) pokušati učiniti isto na čelu serije.

Jedan od najboljih procedurala i pravničkih drama današnjice vraća se 24. lipnja na Paramount+ te smo jako uzbuđeni iz tjedna u tjedan pratiti njene komentare na aktualne društvene i političke događaje. Snimljeno je deset epizoda za petu sezonu koje će se emitirati na tjednoj bazi na nekadašnjem CBS All Access, a možda uskoro i na regionalnom HBO GO servisu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861