The Good Fight započinje nove bitke krajem idućeg mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Fight započinje nove bitke krajem idućeg mjeseca

The Good Fight započinje nove bitke krajem idućeg mjeseca

Četvrta sezona izvrsne pravničke drame The Good Fight završila je prije godinu dana i to ranije nego što je trebala. Globalna pandemija srezala je sezonu za par epizoda, ostavljajući dio priča i raspleta, kao i oproštaj od dvoje vodećih likova, za ovu godinu.

Premijera pete sezone oprostit će se od Cush Jumbo (Lucca Quinn) i Delroya Linda (Adrian Boseman) koji su zajedno s Christine Baranski 2017. godine pokrenuli ovaj spin-off popularne The Good Wife. Dok sami glumci odlaze iz serije kako bi se posvetili drugih projektima, njihovi likovi dat će otkaz u većinski afroameričkoj odvjetničkoj firmi koju zajedno drže na nogama. Prazninu na vodećoj poziciji u firmi pokušat će popuniti Diane i Liz, dok će Charmaine Bingwa (Little Sista), Mandy Patinkin (Homeland) i Wayne Brady (Whose Line Is It Anyway?) pokušati učiniti isto na čelu serije.

Jedan od najboljih procedurala i pravničkih drama današnjice vraća se 24. lipnja na Paramount+ te smo jako uzbuđeni iz tjedna u tjedan pratiti njene komentare na aktualne društvene i političke događaje. Snimljeno je deset epizoda za petu sezonu koje će se emitirati na tjednoj bazi na nekadašnjem CBS All Access, a možda uskoro i na regionalnom HBO GO servisu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861