Trailer: The Good Fight se vraća sljedeći tjedan – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Good Fight se vraća sljedeći tjedan

Trailer: The Good Fight se vraća sljedeći tjedan

Sredinom veljače CBS je putem Deadlinea najavio novu sezonu svoje sjajne odvjetničke drame, The Good Fight (Dobra bitka). Deset novih epizoda četvrte sezone trebalo je početi s emitiranjem u četvrtak, 9. travnja i dok je drugi dio te rečenice još uvijek točan — produkcija je uspjela dovršiti samo osam epizoda prije nego je cijeli svijet stao. Snimanje je započelo u studenom prošle godine te je trebalo završiti u travnju, no kako je sve odgođeno da daljnjeg ne znamo još što će biti s posljednje dvije epizode sezone.

Srećom, i domaći gledatelji će moći pratiti nove epizode Dobre bitke istovremeno kao i Amerikanci. Prva epizoda četvrte sezone bit će dostupna na HBO GO-u od 10. travnja.

U četvrtoj sezoni Dobre bitke zatječemo Reddick, Boseman i Lockhart u posve drukčijem okruženju. Nakon što su izgubili svog najvećeg klijenta “Chumhum” i osramotili svog suosnivača, Reddick, Boseman i Lockhart bili su prisiljeni prihvatiti ponudu goleme multinacionalne pravne tvrtke STR Laurie da postanu mala podružnica. Odjednom, sve njihove odluke preispituje golema tvrtka koja je sada doslovno iznad njih. Dok se STR Laurie u početku čine dobronamjernim vladarima, otkrivamo da Diane Lockhart i njezini kolege teško podnose gubitak neovisnosti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861